banner166

Serap Çakır, sıkmadık el bırakmadı

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmaları boyunca sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı.

Serap Çakır, sıkmadık el bırakmadı
banner158
banner174
 Adaylığını açıkladığı günden bu yana büyük ilgi gören Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir güne 3 mahalle sığdıran Serap Çakır, İnönü, Osman Yılmaz ve Köşklü Çeşme mahallelerinde ev ve esnaf ziyaretleri yaptı. 
GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞIYOR
31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçim çalışmalarına sıkı bir şekilde başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, çalışmalarını sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar sürdürüyor. Serap Çakır, yoğun bir şekilde devam ettirdiği ziyaretlerde Gebzelilerden destek istiyor. 
ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Güne, İnönü Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri ile başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, hayırlı işler dileyerek, esnafın sorunlarını dinledi. Tek tek dükkanlara giren Serap Çakır ve beraberindeki meclis üyesi adayları, ekip arkadaşları 31 Mart'taki yerel seçimleri için hem destek istedi hem de sorunları dinledi.
KADINLAR, PAZARLARI GERİ İSTİYOR
Osman Yılmaz Mahallesi'nde ise seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ardından mahalle muhtarlığını ziyaret etti. Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu'dan mahalle hakkında bilgi alan Serap Çakır, mahalleye yönelik projelerini anlattı. Kaldırılan Cuma pazarı hakkında muhtar Uslu ile fikir alışverişinde bulunan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Halkımızın menfaatlerini gözeterek hizmetler yapılacak. Özellikle kadınlarımız pazarlarını geri istiyor. Bununla ilgili yeni bir çalışma yapılacak" dedi. 
HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM
Osman Yılmaz'daki esnaf ziyaretinin ardından Köşklü Çeşme Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyaretleri yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sokak sokak seçim çalışması yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Göreve geldiğimde yine halkın içinde olacağım. Gebze'yi Gebzelilerle birlikte yöneteceğiz. Her hafta birim müdürlerimizle birlikte sorunlar yerinde tespit edilip mahalleliyle buluşulacak. Gebze'nin ihtiyaçları vatandaşlarımızın istekleriyle şekillenecek ve hayat bulacak. Her hafta birim müdürlerimizle birlikte bir mahallemize giderek halkımızdan sorun, talep ve önerilerini dinleyeceğiz ve bu şekilde de projeler halkın istekleriyle hayat bulacak" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER