ŞİİR YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ ÖZEL YENİ ATLASIN

Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen sevgisini taçlandırmak için 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasına katılan Özel Yeni Atlas Ortaokulu öğrencilerinden Gökhan KARA birinciliği omuzladı.

  ŞİİR YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ ÖZEL YENİ ATLASIN
banner158
banner174
 

      Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından öğretmen sevgisini taçlandırmak için 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasına katılan Özel Yeni Atlas Ortaokulu öğrencilerinden Gökhan KARA birinciliği omuzladı. Eğitimin olmazsa olmazı olan ve her daim minnettar olacağımız öğretmenlerimize Özel Yeni Atlaslı Öğrenci Gökhan Kara Öğretmenler Gününde en güzel hediyeyi verdi.  Osman Hamdi Bey Kültür ve Sanat Merkezinin konferans salonunda gerçekleşen ödül töreninde Özel Yeni Atlas Ortaokulu Öğrencisi Gökhan KARA ödülünü Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER’den aldı.

      Özel Yeni Atlas Okulu Müdürü Yeliz A LTUNBAŞ: ‘’Öğrencimizle gurur duyuyor başarılarının devamını dilerken yarışmaya katılan diğer öğrencilerimiz için de derece almaktan çok daha önemli olanın şiir yazabilmek olduğunu hatırlatıyor, defalarca deneyerek vazgeçmemenin önemli olduğunu hatırlatırım. Tabii yazabilmek için de bol bol kitap, şiir okumanın önemli olduğunu belirterek ihtiyacınız olan şey kendinize güvenmektir. Bu vesileyle  bir kandil misali, kendini tüketerek başkalarına ışık veren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER