banner166

Suyun Sultanları Görevde!

Su kâşifi programı olarak dünyada 11 ülke tarafından uygulanmakta olan, 8-14 yaş öğrenci grubunu kapsayan uluslararası yarışma programına Gebze Sultan Ayhan ilkokulu da katıldı.

 Suyun Sultanları Görevde!
banner158
banner174

Su kâşifi programı olarak dünyada 11 ülke tarafından uygulanmakta olan, 8-14 yaş öğrenci grubunu kapsayan uluslararası yarışma programına Gebze Sultan Ayhan  ilkokulu da katıldı.  Okulun 4. Sınıflarından 26 kişilik öğrencinin katıldığı grup su tasarrufu, suya erişim ve doğayı koruma konusundaki yarışma yaklaşık bir yıl boyunca sürecek.

(ÖZEL HABER)

Dünya çapında sadece 11 ülkede gerçekleştirilen ve uygulamaya sokulan bir program olan Su kâşifi programına bu yıl Gebze bölgesinden Gebze Sultan Ayhan ilkokulu da katılmaya karar verdi. İki ay önce başlayan ve bir yıl devam edecek olan 4. dönemi uygulanan bu programa Sultan Ayhan İlkokulu adına öğretmenleri Gülseda Yıldız rehberliğinde 26 kişilik bir öğrenci grubu SUYUN SULTANLARI SU KAŞİFİ ekibi olarak katılıyor.

“ KORUDUĞUN HER DAMLA GELECEKTE CAN SANA !”

Yılboyu sürecek olan, “ KORUDUĞUN HER DAMLA GELECEKTE CAN SANA !” Sloganlı yarışmaya katılan Sultan Ayhan ilkokulu öğrencilerinin yapacakları su tasarrufu, suya erişim ve doğayı korumayı amaçlayan yarışma stilli programın sonunda verilecek puanlamaya göre ülke ve uluslararası alanda dereceye girme imkânları da olabilecek. Okul Müdürü Halük Öztekin, okulunun öğrenci grubu ile öğretmenleri Gülseda Yıldız’a başarılar diledi.

YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER