banner166

Ters Yönden Gelen Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı:4 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tatlıkuyu mahallesi E5 Güney yan yolda ters yönden gelen ehliyetsiz sürücü ile karşı yönden gelen sürücü kafa kafaya çarpıştı.

Ters Yönden Gelen Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı:4 Yaralı
banner158
banner174
Kocaeli'nin Gebze ilçesi  Tatlıkuyu mahallesi E5 Güney yan yolda ters yönden gelen ehliyetsiz sürücü ile karşı yönden gelen sürücü kafa kafaya çarpıştı.
Alınan bilgilere göre ehliyeti olmayan Ömer Faruk Yıldırım yönetimindeki 41 F 1647 plakalı araç Gebze'den Darıca istikametine ters yönden gitmeye çalıştığı sırada  Darıca istikametinden Gebze istikametine kendi güzergahında gitmekte olan Meltem aydın yönetimindeki 34 BGK 642 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile  iki araç yol kenarına savrularak durabildi.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekipleri ve 110 itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi . 41 F 1647 plakalı aracın sürücüsü Ömer Faruk Yıldırım 110 itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.Kazaya karışan diğer aracın 34 BGK 642 şoförü Meltem aydın ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi için Darıca Farabi eğitim ve araştırma  Hastanesi'ne kaldırılırken Ömer Faruk Yıldırım ise Gebze Fatih devlet Hastanesi'ne kaldırıldı .
 41 F 1647 plakalı Ömer Faruk Yıldırım'ın kullandığı araç da bulunan diğer 2 kişide kaza esnasında çeşitli yerlerinden yaralandı . Yolcu Ramazan Bölük Fatih devlet Hastanesi'ne Botan Daşdögen ise Farabi eğitim ve araştırma hastanesi ne tedavileri yapılmak üzere kaldırıldı. İki aracın karıştığı ve 4 yaralının olduğu kazada yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER