TÜKSİAD’dan Trabzon’a Çıkarma !

Genel Merkezi Gebze’de bulunan Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), 8-10 Aralık tarihleri arasında Trabzon’a iş, kültür ve eğitim gezisi düzenledi. Genel Başkan Nurettin Aslantürk Başkanlığındaki çeşitli sektörlerin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik işadamı heyeti ile Trabzon’a çıkarma yapan TÜKSİAD heyeti çok önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 TÜKSİAD’dan Trabzon’a Çıkarma !
banner158
banner174

Genel Merkezi  Gebze’de  bulunan Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD),  8-10 Aralık tarihleri arasında Trabzon’a iş, kültür ve eğitim gezisi düzenledi. Genel Başkan Nurettin Aslantürk Başkanlığındaki çeşitli sektörlerin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik işadamı heyeti ile Trabzon’a çıkarma yapan TÜKSİAD heyeti çok önemli ziyaret ve temaslarda bulundu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Uçakla Trabzon’a giden TÜKSİAD kafilesi ilk olarak  Karadenizli medya mensupları ile bir araya geldi. 100. yıl Balık lokantasında gazetecilere gezi ile ilgili bilgiler veren TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Herkesi kucaklayan bir derneğiz

Aslantürk, derneğin daha önce Karadenizli iş adamları tarafından kurulduğunu ancak 2016 yılında gerçekleştirilen tüzük ve isim değişikliği ile Türkiye’nin bir çok yerinden üyeler almaya başladıklarını belirterek,

 " Biz her kesimden insanları kucaklayan bir derneğiz. Tamamen devletçi bir yapı, Cumhurbaşkanımızın arkasında olan iş insanlarıyız. Bizleri değiştirecek olan gençlerimiz. Lisedeki çocuklarımız dahi ülke planlaması için gelecek hedefleri için geç kalıyor. Öğrencilerimizi Türkiye’nin en büyük sanayi merkezi haline gelen Gebze’ye bekliyoruz. Onlar için bütün planlamayı yapmaya hazırız yeter ki dünya ufkunu görsünler. Gençleri Türkiye’nin sanayi merkezine getirebilirsek, onların ufuklarını açmak istiyoruz. Bu konuda Trabzon Ticaret Sanayi Odası ile çalışma yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayasofya’da Cuma Namazı

TÜKSİAD kafilesi basın toplantısının ardından 2013 yılında ibadete açılan tarihi Ayasofya Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra iki günlük eğitim kampının gerçekleştiği Karadeniz’in en ünlü turizm merkezlerinden olan Uzungöl’e hareket etti. Royal Uzungöl Otel’de kalan TÜKSİAD ailesi kısa  bir dinlenmenin ardından eğitime geçti. Aslen Trabzonlu olan Gebzeli Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk Öztekin, işadamı heyetine kişisel gelişim eğitimi verdi. Çok keyifli ve renkli geçen kişisel gelişim eğitiminin ardından ilk günkü program sona erdi. 


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER