TÜMSİAD’dan Gebze’nin Kurtuluşu Mesajı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Gebze’nin kurtuluşunun 96.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TÜMSİAD’dan Gebze’nin Kurtuluşu Mesajı
banner158
banner174

 Başkan Korkmaz mesajında “Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluş günü, milletimizin onurunu, gururunu, din, vatan, millet, bayrak sevgisini ve kahramanlıklarını göstermesi bakımından oldukça önemlidir. Şartlar ne kadar ağır ve zor olsa da, sayısız birçok isimsiz kahramanların Gebze’nin kurtuluşu için gösterdikleri cesur ve anlamlı kahramanlıkları hiçbir zaman unutmamalıyız.

 

Yakın bir tarihimizde şahit olduğumuz 15 Temmuz hain darbe kalkışmasındaki reflekste bu günleri hatırlamakla oluşmuş genetik bir kod gibidir. Birlik ve beraberlik içinde olan Aziz Milletimiz, şanlı tarihimizde olduğu gibi iç ve dış mihraklara karşı aynı kararlılıkla gereken cevabı hep vermiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tarihi Kurtuluş Günü’müzü kutluyor, bir daha o günlere düşmemek için milletimize bu acı ve hüzünlü günleri yeniden yaşatmamasını Allah’tan temenni ediyorum. Kurtuluş mücadelesinde bulunan bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER