“Türkiye’de belediyecilik Kocaeli ile çığır atladı”

Büyükakın, Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

“Türkiye’de belediyecilik  Kocaeli ile çığır atladı”
banner158
banner174

 

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin model belediyeler olduğunu, bu uygulamanın daha sonra 30 şehre yayıldığını söyleyerek “Bu anlamda belediyecilik Türkiye’de çok gelişti. Ancak Türkiye’de belediyecilik, Kocaeli ile çığır atladı” diye konuştu.

 

“SADECE SECDEDE EĞİLİRİZ”

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve partililer eşlik etti.  Dernek Başkanı Şakir Döngel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükakın’ın dernek ziyaretleri kapsamında kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Samsunluların Gebze’de çok önemli bir yeri olduğunu belirten Büyükakın, “Samsun istiklal, kurtuluş şehridir. Aslında Anadolu’nun her yeri böyledir. 1071’den beri bizi bu vatandan çıkarmak için çok uğraştılar ama bizim milletimiz hiç boyun bükmedi. Biz sadece rükuda ve secdede boyun eğeriz” dedi.

 

“ASLA DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

AK Parti iktidara geldikten sonra her dönem bazı çevrelerin hükümetlerimizle uğraştığını belirten Büyükakın, “Hain 15 Temmuz darbe girişimiyle üzerimize gelenler, bu milletin evlatlarından “Bu sefer size müsaade etmeyeceğiz” karşılığını aldılar. Ama bunlar yine durmadı, ekonomik oyunlar çevirmeye başladılar” diye konuştu. “Dünya 5’ten büyüktür’ sözünün bu oyunları oynayanların oynadığı oyuna çomak sokmak olduğunu söyleyen Büyükakın, bundan dolayı Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirterek şöyle konuştu; “Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Üzerimize neyle gelirlerse gelsinler, Anadolu toprakları üzerinde tüten en son ocak sönmeden, bu yurdu asla teslim alamayacaklar. Asla diz çözmeyeceğiz. Bu gücü Malazgirt’in, Söğüt’ün, Samsun’un ve tüm Anadolu’nun evlatlarından alıyoruz. Türk milleti hiçbir zaman hiçbir milleti sömürmedi, zulme taraf olmadı. Biz böyle olduğumuz müddetçe ezilenlerin hür sesi olmaya, sessiz dünyanın sesi olmaya devam edeceğiz.”

 

“BELEDİYECİLİK ÇOK GELİŞTİ”

Gebze’nin her zaman Kocaeli seçimlerinde AK Parti iktidarına destek verdiğini hatırlatan Büyükakın, “Son 15 yılda belediyecilik adına çok güzel örnekler verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ile birlikte bir yerel yönetimlerin modelidir. Büyükşehir Belediyesi vizyonu Kocaeli ve İstanbul’la başladı, otuz şehre yayıldı. Bu anlamda belediyecilik Türkiye’de çok gelişti. Türkiye’de belediyecilik çığır atlıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178