banner166

Balık sezonu açıldı tezgahlar doldu !

Av sezonunun açılmasıyla birlikte tezgahlarda balık çeşitlerinin çoğalması, hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.

Balık sezonu açıldı tezgahlar doldu !
banner158
banner174
 1 Eylül itibariyle denizlerde av sezonunun açılmasıyla birlikte balıkçılar bayram ediyor. Balık tezgahlarında balık çeşitlerinin artması balıkçıları oldukça memnun ediyor. Av yasağının bitmesi ile birlikte vatandaşlar da balıklara yoğun ilgi gösterdi. Fakat balıkçılar palamutun olmadığının altını çizdi.“Balığımız var. Beklentimiz olduğu gibi değildi ama çeşitler arttı. Hemen bolluk olmayacağı belliydi. Palamutta sıkıntı var. Fiyatlarda ufak bir düşüş var bazı balıklarda sardalya dün daha pahalıydı mesela ama bugün düşüş gösterdi. Ama çok bir fark yok. Bundan sonra inşallah daha iyi ve bol çıkabilir. Hep düşüncemiz böyle ama bakalım yavaş yavaş olacak bunlar" dediler.

Başka bir balıkçı ise balığın bu sene bol olmasını beklediklerini dile getirirken, "Balık şu anda ilk gün olduğu için çok fazla yok. 1 hafta sonra daha çok hareket olacak. Balık fiyatları biraz yüksek çupra levrek sardalya fiyatı düştü. Bundan sonra inşallah balık daha fazla çıkacak. Bu sene geçen sene ki gibi bolluk olacak öyle duruyor. Müşterilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2021, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER