Gültepe Tünellerinde Otomobil Alev Aldı

Kocaeli'de bir otomobil Gültepe tüneli İstanbul istikametinde yandı, mahsur kalan 100 kişiyi İtfaiye ekipleri tahliye etti

Gültepe Tünellerinde Otomobil Alev Aldı
banner158
banner174

İzmit'te, TEM Otoyolu Korutepe Tünelinde bir otomobil alev aldı. Tüneli bir anda dumanlar kaplayınca araçlarında mahsur kalan yaklaşık 100 vatandaşı itfaiye ekipleri tünel dışına tahliye etti.

Olay saat 17.00 sıralarında, TEM Otoyolu Korutepe Tüneli'nde meydana geldi. Cemil Dilek idaresindeki 41 RZ 165 plakalı otomobilin motorundan tünel çıkışına yaklaşık 50 metre kala dumanlar yükselmeye başladı. Cemil Dilek'in aracını yol kenarına çekmek istediği sırada da motor bölümünden bir anda alevler yükseldi. Tünelde yanan araç nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Tüneli dumanlar kaplayınca vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçlarında mahsur kalan yaklaşık 100 vatandaşı tünel dışına tahliye etti. Yanan araç söndürüldükten sonra dumandan etkilenen 1 kişi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yanan araç çekici ile yoldan kaldırıldıktan sonra yol yeniden ulaşıma açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178