Kartepe İmar Caddesi yenilendi

Kartepe ilçesinde bulunan İmar Caddesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Kartepe İmar Caddesi yenilendi
banner158
banner174

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıl boyunca olduğu gibi yaz aylarında da yoğun bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe ilçesi İbrik Dere mahallesinde bulunan İmar Caddesi yapım işi tamamlandı. 650 metre uzunluğunda olan İmar Caddesine iki tabaka halinde 2 bin 350 ton asfalt serildi.

 

2 BİN 350 TON ASFALT SERİMİ YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, İbrik Dere Mahallesi’nde bulunan İmar Caddesi yapımında, özverili ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Caddeye 650 metre uzunluğunda 2 bin 570 ton binder ve iki tabaka halinde 2 bin 350 ton asfalt serimi yapıldı. Yapım çerçevesinde caddenin iki tarafına 2 bin 300 metrekarelik süpürge beton kaldırım inşa edildi. Caddeye 650 metre yağmur suyu hattı döşemesi yapıldı. Ayrıca İmar Caddesine bağlanan 23. sokağa iki tabaka halinde 860 ton asfalt serildi.

 

TÜM İLÇELERDE YOL YAPIM VE ONARIMI YAPILIYOR

Alt yapı çalışmaları ve kış ayları sonrasında oluşan yıpranmalar gibi sebepler ile yollarda bozulmalar oluyor. Büyükşehir ekipleri bu nedenlerle hasar gören yolları planlanan sürelerde daha modern hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını tüm ilçelerde aralıksız olarak devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER