Kocaeli’de hijyen 48 saat tehlikede!

Kocaeli genelinde 2 yaşanacak su kesintisine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kocaeli’de hijyen 48 saat tehlikede!
banner158
banner174

 

TCDD'nin yürüttüğü hızlı tren hattı inşaatı çalışması nedeniyle Kocaeli genelinde tam 48 saat sürecek su kesintisi yapılacak. Salgın koşullarında susuz kalacak Kocaelili vatandaşlar tepki gösteriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU), Türkiye Devlet Demir Yolları’nın (TCDD) Hereke’de yürüttüğü tren hattı inşaatı nedeniyle Yuvacık Barajı’ndan su alan tüm ilçelerde 2 gün boyunca su kesintisi olacağı duyuruldu.

Yapılan Duyuruda “T.C Devlet Demiryolları’nın Hereke’de yürüttüğü 3’üncü hızlı tren hattı inşaat çalışmaları nedeniyle 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 23.00’den 30 Aralık Çarşamba günü saat 23.00’e kadar Yuvacık Barajından beslenen hatlarda 48 saat süre ile su kesintisi yapılacaktır” denildi.

Pandemi döneminde Ülke genelinde salgınla mücadele edilen bir dönemde hijyenin önem arz ettiği bir zamanda 48 saat yaşanacak zamansız su kesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Duru Medya Grubu Haber24,Haber41,Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer’de kesintiyle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından ve canlı yayından tepki gösterdi.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2020, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER