Kocaelispor İçin Başlatılan Yardım Kampanyası Kamuoyuna Duyruldu!

Kocaelispor için başlatılan yardım kampanyası, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda kamuoyuna duyuruldu.

Kocaelispor İçin Başlatılan Yardım Kampanyası Kamuoyuna Duyruldu!
banner158
banner174
Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Kocaeli Milletvekilleri M. Akif Yılmaz, Emine Zeybek, Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,  Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaelispor taraftar grubu temsilcileri ile ulusal gazete temsilcileri ve yerel gazetelerin spor yazarları katıldı.

Kocaeli Valisi
Hüseyin Aksoy toplantıda yaptığı açıklamalarında; “Bugün Kocaeli için büyük önem taşıyan Kocaelispor ile ilgili kentin bütün paydaşlarının bir araya geldiği bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle davetimize icabet edip katılan herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli nüfus itibariyle Türkiye’nin 10. büyük şehri. Ülke ekonomisine önemli katkılar sunan ve belirli ekonomik verilerde ilk üçte yer alan bir il olmasına rağmen spor kulüpleri itibariyle baktığımızda takımlarımızın arzu edilen noktada olmadığını görüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kocaelispor’a hizmetlerinde kullanılmak üzere 33 bin kişilik yaklaşık 150 milyon tutarında bir stadyum yaparak, hizmete hazır hale getirdi. Böylesine önemli ve büyük bir stadyumda daha üst liglerde futbol oynanması hepimizin ortak arzusudur. Kocaelispor 1966 yılında kurulan ve kurulduğu günden sonrada Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil eden ve birçok başarılara imza atmış bir kulübümüzdür. 2 kez Türkiye kupasını kazanmış, Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil etmiş ve önemli başarılar ortaya koyarak Kocaeli’yi en iyi şekilde tanıtmış ve temsil etmiştir. Bugün bulunduğu nokta hiçbirimizin arzu etmediği bir noktadır. Bunun daha iyi bir boyuta taşınması adına kentin bütün dinamiklerinin bir araya gelerek, böyle bir çağrıyı yapmak adına bu organizasyon ortaya kondu. Kocaelispor’un önemli bir borç miktarı vardı. Büyükşehir Belediyemizin önemli katkılarıyla bu borç miktarı önemli ölçüde azaltıldı. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdide kalan kısmı tamamlamak adına bir çalışma ortaya kondu. Takımın eski kaptanı şimdiki milletvekilimiz Saffet beyin ön görüşmeleri sonrası kentin bütün dinamikleriyle birlikte bugün bir araya geldik. Bugün burada olan tüm milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olamayan milletvekillerimizin de selamlarını iletiyorum. Kentin bütün dinamikleri bugün burada.
 
TOPLUMUN HER KESİMİNİN KOCAELİSPOR’A YARDIM  KAMPANYASINA KATILIMLARINI BEKLİYORUZ.
 
Kocaelispor’a yardım noktasında yardım toplama kanununa göre bir komite oluşturuldu. Gençlik Spor İl Müdürümüz, İŞKUR İl Müdürümüz ve Yazı İşleri Müdürümüzün ortaklaşa Valiliğimize başvurusu sonucu kendilerine bir izin verildi. Bu izin çerçevesinde Ziraat Bankası E-5 İzmit Şubesinde ( Hesap No: 40176402-5039 ve IBAN No: TR160001002424401764025039 numaralı) bir yardım hesabı açıldı. Bu yardım hesabına yardımların ulaştırılmasını temenni ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken ki temel hedefimiz bunun geniş kitlelere yayılarak, Kocaeli’nin bütün kesimleri tarafından destek sağlanacak bir boyuta taşınmasıdır. Sadece bir sanayi kuruluşumuzdan 50 bin 100 bin gibi rakamların ötesinde bunu her kesime yaymak suretiyle daha geniş katılımla, herkesin yardım sağladığı bir ortamı ortaya koyabilmeyi hedefliyoruz. Kamu çalışanlarımız dahil olmak üzere, özel işyerlerinde sendikalarımızın da devreye girmesiyle yardımların oluşturulması ve hesaba aktarılması Kocaelispor’un önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalara önemli katkı sağlayacaktır. Bu kapsamda toplumun her kesimin bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. Ekonomik durumu iyi olmayıp 5 TL yardım yapanda, durumu iyi olup da 50 bin TL yardım yapan bizim için aynı değerdedir. Bu zorunlu bir yardım kampanyası değil, gönüllü bir kampanyadır. Biz bu kampanyayı tüm kurumlarımıza yazıyla duyuracağız. Özel kurumlarımız ve farklı kuruluşlar kendi içlerinde parayı toparlayarak bu hesaba aktarabilirler. Bu yardım kampanyasını 3 aylık süre için açtık. Toplanan miktarı her hafta kamuoyu ile paylaşacağız. Bu konuda kimsenin kafasında bir tereddüt oluşmasın. Özellikle yeni stadyumun eksikliklerinin giderilmesi konusunda çalışmaları yürütüyoruz. Aşırı sıcaklardan dolayı zeminde hafif bir bozulma oldu ve onu düzeltme konusunda arkadaşlarımız yoğun bir gayret içerisinde çalışıyorlar. Bugün burada kentin bütün dinamiklerinin olduğu güzel bir fotoğraf var. İlçelerdeki kulüplerimiz ile ilgili ilçe kaymakamlıklarımız öncülüğünde bu tür çalışmalar olursa onlara biz gerekli desteği sağlayacağız. Basınımızın da bu kampanyayı kamuoyuna doğru duyurmak anlamında desteklerini bekliyoruz.” diyen Kocaeli Valisi kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
 Kocaeli Valisi
 Hüseyin Aksoy’un ardından Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, M. Akif Yılmaz ve Saffet Sancaklı birer konuşma gerçekleştirdiler.
 
Toplantının ardından Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz Kocael Valisi Hüseyin Aksoy ve toplantıya katılanlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Kocaelispor atkısı takdim ederek,  günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178