banner166

Rize Emniyet Müdürü Saldırı Sonucu Şehit Oldu

Rize Emniyet Müdürlüğü binasına silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sonrası yaralıların olduğu ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü binasına çok sayıda ambulans sevkedildi

Rize Emniyet Müdürü Saldırı Sonucu Şehit Oldu
banner158
banner174

  Rize Emniyet Müdürlüğü binasına silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sonrası yaralıların olduğu ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü binasına çok sayıda ambulans sevkedildi. Saldırıyı bir polis memuru gerçekleştirdiği aktarıldı. Alınan son dakika bilgilere göre Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede şehit oldu. Ayrıca Şube Müdürü ve 2 polis de yaralandı. Saldırıyı yapanın Trafik Şube'de görev yapan İ.H.Ş olduğu belirtildi.

Rize'de Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı bir polis memurunun gerçekleştirildiği bildirildi. Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru daha sonra ekipler tarafından yaralı olarak yakalandı. Saldırı sonrası İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Rize'ye gidiyor.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırıyı düzenleyenin Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şubede görevli polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu olduğu belirlendi. Sarıcaoğlu'nun 14 yıldır polis memuru olduğu öğrenildi.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN POLİSİN TAYİN SORUNU VARMIŞ

Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun tayin sorunun olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili görüşmek için Personel Müdürü Ercan Polat ile Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin odasına geçen polis memurunun burada silahına sarıldığı ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER