banner166

Sanayi Başladı Bölge Hareketlendi !

Kandıra ilçesi, denizi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçeye giden yol üzerinde kurulacak Gıda Organize Sanayi Bölgesi nedeniyle yatırımcıların ve yazlık ev almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Kandıra'da araziler ve yeni yapılan yazlık lüks evler kıymetlendi.

Sanayi Başladı Bölge Hareketlendi !
banner158
banner174

 Kandıra ilçesi, denizi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçeye giden yol üzerinde kurulacak Gıda Organize Sanayi Bölgesi nedeniyle yatırımcıların ve yazlık ev almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Kandıra'da araziler ve yeni yapılan yazlık lüks evler kıymetlendi.

Bereketli topraklarıyla ve Karadeniz'e kıyısı olan plajlarıyla Kocaeli'nin gözbebeği olan Kandıra ilçesinde yapımı devam eden Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları nedeniyle de Kandıra'daki araziler hem yatırımcıların hem de yazlık ev almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Ayrıca İstanbul'un yoğunluğundan bunalan ve emeklilik hayatı yaşamak isteyenler de Kandıra'da aldıkları arazi üzerine ev yaparak doğa içerisinde sakin yaşam sürdürüyor. Kandıra yolu kenarında neredeyse hiç boş arazi kalmazken, bölgede bulunan emlakçılar artık yola yakın noktalardaki arazileri satışa sunuyor. Kandıra Gıda OSB'nin yapılacak olmasının bölgede emlak piyasasını daha da canlandırdığını söyleyen Duru Gayrimenkul Yatırımdan Turan Korkut Gedik Kandıra'da emlak sektörü hep hareketliydi fakat burada Gıda Organize Sanayi Bölgesi yapılmaya başladıktan sonra yeniden hareketlilik olmaya başladı.
Şu anda fiyatlarda bir yükselme .başladığı ve bunun sanayi bittiği zaman fiyatları 3e ve 4e katlanacağının tahmin edildiğini söyledi.Sanayi ile birlikte bölgede bir çok fabrika olacağı ve bu fabrikalarda binlerce insanın çalışacağı ve bunlarada kalacak yer ve konut ihtiyacı olacağı için şu sıralar yatırımcıların bu bölgeye çok fazla rağbet ettiği görülmektedir.Sanayinin başlaması ile emlak işleri hızlanmaya başlayıp en çok yatırımcının İstanbul bölgesinden olduğu görülmektedir.
Sanayinin karşısına da konut alanı yapılacağı söylentileri var, bunun da bölgeye çok artısı var. İzmit tarafından yeni otoyol geçiyor. Kandıra tarafından Karadeniz Sahil Yolu var ve Kandıra sahil şeridi komple turizm bölgesi oldu. Yazın bu yolda tatilcilerden dolayı trafik yoğunluğu bile oluşuyor. Bu nedenlerden dolayı Kandıra, yatırım olarak her geçen gün değerleniyor.
Aynı şekilde Bilecik Osmaneli ilçesinde yapılan sanayi sonrası buradada bir hareketlilik olmaya başladı.Her geçengün yeni yapılan fabrikalar dolayısı ile iş potansiyeli ve işçi sayısı artıyor. Bu sebepten dolayı Osmaneli'de yerlerin fiyatlarının yükselmeye başladığı ve bir kaç yıl sonra bu fiyatların sanayiden dolayı misli ile katlamaya başlayacağı bekleniyor.Şu sıralar bir çok kişi bu bölgede uygun fiyatlara yer almaya çalışıyor.
Kandıra ve Osmaneli bölgesinde Yer sıkıntısı var, rağbet çok, sanayiden dolayı da her geçen gün rağbet artıyor.Bu iki ilçede de sanayi nedeniyle hızlı bir şekilde büyüme başlıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşların bu iki bölgede acele edip yer almaları tavsiye ediliyor.  


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER