SEDAŞ, Arifiye Çocuk Evleri Sitesinde Çocuklar ile Biraraya Geldi

Elektrik dağıtım hizmeti veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), ‘Enerji Dolu Mutlu Adımlar İçin’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

SEDAŞ, Arifiye Çocuk Evleri Sitesinde Çocuklar ile Biraraya Geldi
banner158
banner174
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanları, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Arifiye Çocuk Evleri Sitesi’nde bulunan çocukları ziyaret etti. Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü yetkilileri ve koruma altında kalan çocuklar  tarafından karşılanan SEDAŞ çalışanları, çocuklarla bir günü birlikte  geçirdi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Işıksu, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. yönetici ve çalışanları ile SEDAŞ gönüllülerini Arifiye Çocuk Evleri Sitesi’nde ağırladı. Kuruluş Müdüresi Hatice Gümüş’ten kurum hakkında ve yapılan çalışmalar konusunda bilgi alan SEDAŞ ekibi, kuruluşta bulunan çocukları evlerinde ziyaret ederek, onlarla sohbet ettiler, oyunlar oynadılar. SEDAŞ çalışanları, elektrik dağıtım faaliyeti kapsamında SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetlerini,  görevlerini, elektriği güvenilir ve kesintisiz bir şekilde insanlığın hizmetine sunduğunu anlattılar. Sohbet sırasında çocuklara aldıkları  eğitimin kendileri için gelecekte ne kadar önemli olduğunu anlattılar ve onlara hangi meslekleri yapmayı hayal ettiklerini sordular ve hepsine eğitim hayatlarında ayrı ayrı başarılar dilediler. Miniklerle de top oynayan SEDAŞ çalışanları, ‘Enerji Dolu Mutlu Adımlar İçin’ projeleri kapsamında, ziyaretleri  sırasında çocuklar için ayrı ayrı belirlenmiş hediyeleri de paylaştılar ve çocukların mutluluklarına da ortak oldular. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Işıksu, yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu ve SEDAŞ’a teşekkür ettiğini belirtirken, SEDAŞ yöneticileri de çocuklarla birlikte zaman geçirerek, sohbet ve oyun oynamak, devletin imkanlarıyla güzel çalışmalar yapıldığını görmek ve kurumun çalışmaları hakkında bilgilenmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER