SEDAŞ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

SEDAŞ  MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
banner158
banner174
Güven mesajında muhtarlık teşkilatının tarihi kökleri bulunan bir kurum olduğunu belirterek  “Muhtarlar devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi özverili çalışmalarla yürüten muhtarlarımıza,  hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, şirketimiz bölgesindeki il ve ilçelerimizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi. Güven SEDAŞ bölgesindeki Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de tüm mahalle ve köy muhtarlarının muhtarlar gününü kendilerine gönderdiği SMS mesajı ile de kutladı.

SEDAŞ MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI

Muhtarlar Dernek Başkanlarıyla SEDAŞ yöneticileri Muhtarlar Gününden bir gün önce bir araya geldiler.  SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Sakarya Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve beraberinde, Sakarya İli ve İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanlarını bir otelde yapılan toplantıda ağırladı. Muhtarlar Günü  vesilesi ile bir araya gelen Muhtarlar Dernek Başkanları ve SEDAŞ yöneticileri, yapılan etkinlik kapsamında, karşılıklı olarak değerlendirme ve bilgilendirme şeklinde geçen bir toplantıyı da gerçekleştirmiş oldular. Dr.Ersan Şentürk, Muhtarlık  müessesesinin mahalle ve köy yapılanmasındaki önemine dikkat çekti ve Muhtarların zorlu görevler karşısında büyük bir özveri ve gayretle bu görevleri yerine getiren kamu yöneticileri olduğunu ifade etti. Dr Şentürk, “Önemli paydaşlarımız arasında yer alan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü Dernek Başkanları nezdinde ayrı ayrı kutluyorum” dedi. SEDAŞ dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek,  elektrik dağıtım şebekesindeki bakım, onarım ve yatırım faaliyetleri hakkında muhtarlara çeşitli bilgiler aktardı. SEDAŞ Dağıtım Direktörüne eşlik eden Grup Müdürleri ve Departman Yöneticileri de SEDAŞ’ın faaliyetleri hakkında muhtarlar dernek başkanlarına ayrıntılı bilgi verdiler ve muhtarların talepleriyle yakından ilgilendiler. Günün anısına hep birlikte fotoğraf çekilirken, Sakarya Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Erdal Erdem,  Dr.Ersan Şentürk’e ve SEDAŞ’ın departman  yöneticilerine böyle bir etkinlik ve kendileri için zaman ayırdıkları, talep ve önerilerini değerlendirerek, kendileriyle nezaketle yakından ilgilendikleri için ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER