TİYATRO SANATÇISI FATİH ERDAŞ MUSTAFAPAŞA ANADOLU LİSESİNDE

   Gebze Mustafapaşa Anadolu Lisesi sanat alanında atılım yapmaya hazırlanıyor.

TİYATRO SANATÇISI FATİH ERDAŞ MUSTAFAPAŞA ANADOLU LİSESİNDE
banner158
banner174

           Gebze Mustafapaşa Anadolu Lisesi sanat alanında atılım yapmaya hazırlanıyor.

Gebze bölgesinde tiyatro alanında senarist, yönetmen ve oyuncu kimliği ile başarılı çalışmalarda bulunmuş olan Fatih ERDAŞ okul düzeyinde bundan sonra Mustafapaşa Anadolu Lisesi ile çalışmalarda bulunacak.Ulusal düzeyde senaryo birinciliği bulunan Fatih ERDAŞ, daha önce Gebze Anadolu Lisesi, Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Gebze Lisesi ve Darıca Fen Lisesi’nde okul öğrencileri ile şiir gösterileri ve tiyatro oyunları hazırladı.

Fatih ERDAŞ bu okullarla katıldığı tiyatro yarışmaların tamamında çalıştığı okula Gebze birinciliği kazandırdı. Gebze birincilikleri dışında Gebze Anadolu Lisesi ile Kocaeli birinciliği ve İl jüri özel ödülü bulunmaktadır. Ayrıca ekip arkadaşı Mustafa ŞAHBAZ ile hazırladıkları “Avrupaca Konuşuyorum” yarışmasında da Gebze Anadolu Lisesi ile final yaşamıştır.

Sanatçının bu okullardan yetiştirdiği pek çok oyuncu şu anda sinema, dizi ve tiyatro sektöründe profesyonel oyunculuk yapmaktadır.

 Arkadaşı Mustafa ŞAHBAZ’ın ilçemizde yeni açılan Mustafapaşa Anadolu Lisesi’ne müdür olmasıyla birlikte sanatçının yeni adresi de belli olmuş oldu. Fatih ERDAŞ’ın bu okulda da aynı başarıyı göstererek hem sanata katkılarının devam edeceğine hemde Mustafapaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinin kişisel gelişimine katkılarda bulunacağına inanıyoruz.



Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2021, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER