UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Basını İle Biraraya Geldi

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkez Yönetim Kurulu, Yalova da faaliyet gösteren günlük gazetelerden Yalova Haberci Gazetesi ile Yalova Hayat Gazetesine ziyarette bulundu.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Basını İle Biraraya Geldi
banner158
banner174


Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Yönetim Kurulundan  Hüseyin Soner Gülezer, Enes Azmak, Zeki Yıldızoğlu ve Ahmet Uzun (Duru Medya Grup Haber Müdürü) tarafından Yalova Haberci Gazetesi ile Yalova Hayat Gazetesine yapılan ziyarette konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Öz “ Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak Türkiye genelinde yerel, ulusal basın, yazılı basın, internet gazeteleri, dergi, radyo ve televizyon kuruluşlarında çalışan tüm basın çalışanlarını UGC çatısı altında toplayacağız.

 Gazetecilerin güzel çalışmaları ve başarılı performansları için sağlıklı olması gerektiği düşüncesi ile yola çıkarak gazetecilerin, aileleri ve çocuklarının menfaatleri gereği büyük özel hastaneler, 81 ilde faaliyet gösteren yerel özel hastanelerde muayene ve tedavilerinde kolaylık sağlamak amacı ile indirimli muayene olabilmeleri yönünde Cemiyetimiz olarak kurumsal anlaşmalar yapıyoruz.
 
UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Gazetecilerimizin ailesi ve çocuklarının sağlığını önemsemiyoruz.Türk Gazetecileri şunu iyi bilsinler ki, bizler Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacağız ve olmaya da devam edeceğiz.
81 ilde UGC nin Şubeleri Açılacak

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye nin her yerinde ve dünya nın her yerinde şube açma yetkimiz bulunmaktadır.Siyaset Partilerin çalışma sistemi UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinde de mevcuttur.Cemiyetimiz 81 ilde şubeler açacak. Şubeler kendi yönetimini oluşturacak.Yönetim de 5 asil +5 yedek,Denetim kurulunda 3 asil+3 yedek üye oluşturacak.Cemiyetimizin genel merkezine üyelik başvuru formları , şube açma talepleri ile şube yönetimi asil ve yedek üye listelerini gönderecekler.

Mart 2020 ayının sonuna kadar genel merkezimizin yapacağı 1.kongrenin ardından Şube atamalarını gerçekleştireceğiz.  Şubeler açılacak ve 3 yılda bir Mart ayı içerisinde kongrelerini gerçekleştireceklerdir.  Ve yaptıkları kongrelerde il delege üyelerini belirleyeceklerdir. İl delegeleri 3 yılda bir Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz Genel Merkez Kongresinde oy kullanacaklardır.


Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178