banner166

Yakacık Caddesi yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Yakacık Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

Yakacık Caddesi yenilendi
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yeniliyor. Kimi cadde asfalt yamayla kaplanırken kimi cadde altyapı çalışmalarının sonucunda tamamen yenileniyor. Başiskele bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kullar’da yer alan Yakacık Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. 

 

ÖNEMLİ BİR GÜZERGÂH

Başiskele Yuvacık’tan kuzeye doğru ilerleyen Cumhuriyet Caddesi’nin devamında yer alan Yakacık Caddesi Kullar ve Yuvacık’a ulaşımda önemli bir güzergâh özelliği taşıyor. Yakacık Caddesi kuzeyde, doğu-batı yönlü uzanan Karamürsel Caddesi’ne ulaşarak buradan D-130’a bağlantı sağlıyor. Yakacık Caddesi’nin devamında İzmit’e kadar uzanan Alsancak Caddesi de Sebze Meyve Hali ve İzmit merkeze ulaşımda kullanılıyor.        

 

10 BİN TON ASFALT

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Yakacık Caddesi’nde genişletme çalışması yaparak caddeyi asfaltladı. Cadde imar planına uygun hale getirilerek genişliği 20 metreye çıkarılan cadde yeni bir yüze kavuştu. 10 bin ton asfaltın kullanıldığı Yakacık Caddesi’nin asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından emniyet çizgileri çekilecek. Cadde kedi gözü tabir edilen yol butonları ile ikiye ayrılarak güvenlik sağlanacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER