banner166

Geriye kaldı 5 gün

Aileye terbiye verenler,

Hastaya şifa verenler,

Çocuğa eğitim verenler,

Suçluya ceza verenler,

Topluma her anlamda güven verenler,

Mecliste bizi temsil edenler,

Tercih ettiğimiz takdirde izlediğimiz, ekranlara çıkıp kendi bakış açısından gördüğü, bildiği kadarıyla saatlerce topluma yön verenler,

Reyting için, TIKLANMA rekoru kırmak için değil? Tarafsız ilkeli doğru haber aldığımız basın yayın organları,

Toplum içinde güven sağlayanları, güvenilir olması gerekenleri fazlasıyla sıralayabiliriz.

Güvenmek, güven kazanmak, güvenilmek, kendini güvende hissetmek, toplum içinde güvenilir bir mesleği icra etmek elbette her alanda önemli. Hepimiz güven duyduğumuz, bize güven veren kişileri hayatımızın her alanında tercih ettiğimiz gibi 24.Haziran günü sanal da değil?  Allah’ın izniyle sandık başında gönülden destekleyip tercih edeceğiz.

Her meslek içinde güvenimizi sarsanlar mutlaka çıkacaktır. Güven sarsanların çok olması liderini sevdiğin partiye oy vermeyeceksin anlamına gelmiyor. Sonuçta beş parmağın beşi bir değildir. Her meslek içinde çürükler, itibarsız sözüne güvenilmeyenler. Duruşuyla bile güven vermeyen hatta bilinçli, bilinçsiz yanlış yapan kişiler olduğu gibi siyaset içinde de olacaktır. Ne olursa olsun bir kişinin yaptığı bir hatayı, yanlışı bulunduğu konumuna, siyasi çevresine veya icra ettiği meslek grubunu temsil eden diğer meslektaşlarına mal etmek kesinlikle yanlıştır.

Kişinin eğitimli olması çürük, çarık olmayacak anlamına gelmez. Aile içinde bile aynı anne babaya ait çocuklar bile karakter ve yapı olarak çok farklı olabiliyor. Sonuç itibariyle kul hatasız olmaz! Önemli olan yapılan hatanın farkına varıp yanlıştan ibret alıp doğru yolu bulup dönmektir.

Kim olursa olsun yapılan bir hatayı hata yapanın çevresine, ailesine, meslektaşlarına, aynı siyasi görüşü paylaşarak kader birliği yaptığı kişilere, siyasi partisine, memleketine rücu etmek yanlıştır. Kişi iyisiyle kötüsüyle icra ettiği mesleği, bulunduğu konumuyla birey olarak kendinden sorumludur. Bir Müslüman’ı bile eleştirirken, İslamı eleştirmeyin. Çünkü kusursuz olan islamdır. Müslüman değildir.!

Saygılarımla,

YORUM EKLE