banner166

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Arınç'ı istifaya davet etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, son günlerdeki çıkışlarıyla çok konuşulan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Bülent Arınç’ı istifaya davet etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Arınç'ı istifaya davet etti
banner158
banner174

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Bülent Arınç’ı istifaya davet etti.

Bülent Turan, TVNET televizyonunda gazeteci Ersin Çelik’in sunduğu İç Hatlar programında “Şahsi kanaat toplantılarda ifade edilir ekranlarda değil. Sayın Arınç’ın kurullarda bunu söyleme hakkı var bırak kurul üyeliğini bırak gel televizyonda tartış lafım yok. Ama siz KHK feci derseniz bu KHK’ya imza atan Erdoğan’a feci söylemiş olursunuz. Bu doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

“Sayın Erdoğan'ın esefle karşılamasından sonra Arınç'ın yerinde ben olsaydım istifa ederdim” diyen Turan şöyle devam etti:

“Ben o yazıyı okurken Arınç da bizlerin de ders alacağı ifadeler vardı. Ama keşke o tartışmalardan sonra olmasaydı tartışmalar olmadan olsaydı olurdu. Ben Arınç’ın yerinde olsam o toplantıya gidemezdim. Net istifa ederdim. Madem şahsi açıklamalar yapıyoruz. Sayın Erdoğan’ın esefle karşılamasından sonra o toplantıya gitmezdim.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER