Alperen Şakacı; “Manavlar yoğurt yapar biz yeriz diyenlere sandıkta tokat vurun”

Kocaeli’nde manavların adayı olarak gösterilen MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, çok sert konuştu. konuşmasında...

Alperen Şakacı; “Manavlar yoğurt yapar biz yeriz diyenlere sandıkta tokat vurun”
banner158
banner174

 Kocaeli’nde manavların adayı olarak gösterilen MHP Kocaeli Milletvekili AdayıAlperen Şakacı, çok sert konuştu. Kandıralı muhtarlarla bir araya gelen Şakacı“Manavlar yoğurt yapar biz yeriz. Ceket koysak seçerler. 10 gün sonra manavların sesi kesilir diyenlere sandıkta tokat vurun” dedi. 24 Haziran seçimlerine doğru MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP KocaeliMilletvekili Adayı Saffet Sancaklı ve Kocaeli’nde manavların adayı olarak gösterilen MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı Kandıra’nın muhtarlarıyla bir araya geldi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, “Manavlar yoğur yapar biz yeriz. Ceket koysak seçerler. 10 gün sonra manavların sesi kesilir diyenlere sandıkta tokat vurun” ifadelerini kullandı.

KANDIRALILAR NEDEN SİYASET SAHNESİNDE YOK?
“Pazar günü gerçekleşecek olan 24 Haziran Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu her birimiz çok iyi biliyoruz. Ülkemiz için çok önemli olan 24 Haziran Seçimlerinin biz Kandıralılar olarak çok önemli bir
imtihan olduğundan bahsetmek istiyorum. Yıllardır söylenen işte en son bakanımız Kazım Dinç'ten sonra Kandıralı bir Milletvekilin neden olmayışını senelerdir duyarız aslında bu sorunun cevabını ben hiç bilemedim ve bilen varsa
buradan sormak istiyorum. Kocaeli’nin yerlisi Türkiye’nin en güzel en meşhur yerlilerinden biri olan Kandıralıları neden siyaset sahnesinde temsil noktasında nüfus oranına bakılırsa en kalabalık yer olmasına rağmen siyaset de neden bir tane bile Milletvekili yoktur? İnanın ben bunun cevabını şudur diyemiyorum. Söylenenlerin hiçbirini de yakıştırmıyorum. Yok efendim Kandıralılar birbirini tutmazmış son dakika cayarmış kendi insanının bir yere gelmesini istemezmiş ben bunların hiç birine inanmıyorum”

SEÇİLİRSEK MANAVLARI GÖRMEZDEN GELEMEYECEKLER
“24 Haziran seçimleri biz Kandıralılar içinde çok önemlidir. Emin olun bu MHP’nin veyahut ta Alperen Şakacı’nın seçimi olmayacak bundan sonraki  süreçte siyaset sahnesinde Kandıra ve Kandıralıların yerini belirleyecek bir
seçim olacaktır. Şayet biz seçilirsek bundan sonra hiç bir siyasi parti Kandıralının olmadığı bir liste hazırlayamayacaktır. Kandıralılar siyasetten anlamaz 10 gün sonra sesleri kesilir diyenlere, sahada siyasetin nasıl yapıldığını Kandıralılarınnasıl siyaset yaptıklarını elimizden geldiği kadar göstermeye çalıştık. Sizde bize destek olun manavlar yoğur yapar biz yeriz. Ceket koysak seçerler. 10 gün sonra manavların sesi kesilir diyenlere sandıkta tokat vurun”


15 TEMMUZ SONRA LİDERİMİZ TEŞEKKÜR’Ü HAK ETMİYOR MU?
“Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekilliğinde desteğinizi bekliyoruz. Desteğinizi ve duanızı bekliyorum ve son olarak ülkemizin geçirmiş olduğu bu zorlu süreçte Sayın Devlet Bahçeli’nin vermiş olduğu kararlar sizce bir teşekkürü hakkediyor mu? Ve içinizden biri evladınız kardeşiniz emanetiniz bir desteği hak ediyor mu hak etmiyor mu? Bu duygu ve düşüncelerle tekraren her birinize teşekkür ediyorum Allaha emanet olun”

İNADINA DEĞIL, INANDIĞIMIZ IÇIN RECEP TAYYIP ERDOĞAN
Kocaeli’nde Kandıralıların, manavların sesini duyduğunu belirten MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimiz bize hep ilk siyaseti muhtarlarla yapmamızı söylerdi. Bizde son 1 yıldır muhtarları kapı kapı gezen siyasi parti olduk.
Kandıra’nın muhtarlarında sıcaklık var. Biz Kandıra’nın muhtarını sevdik. Talebi vatandaşın talebi. İşte bu samimiyet bizi buralara kadar getirdi. 15 Temmuz’dan sonra Kandıra muhtarlarına yaptığımız ziyaretlerde asla siyaset yapmadık. Ortak kaygımız devletti, milletti. Mozatta, gübrede fiyat indirimine kadar hep aynı dertleri konuştuk. Ve bu dertlerimize çözüm seçim beyannamemizde yazmakta çözüm MHP. Bizim Cumhurbaşkanımız adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnadına değil inandığımı için Recep Tayyip Erdoğan. Mecliste ise MHP’ye destek bekliyoruz. Mecliste Devlet Bahçeli güçlü olsun bize sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER