Başkan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanını konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti

Başkan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanını konuk etti
banner158
banner174

 Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede nazik ziyaretleri için Genel Başkan Turbay’a teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımıza birlikte hizmet ettiğimiz tüm çalışanlarımıza değer veriyoruz. İşçimizin ve memurlarımızın ortaya koyduğu emek için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın emekleri kutsaldır” dedi.

 

“SAFAHÂT KÜLLİYATI” ESERİNİ HEDİYE ETTİ

Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları Fevzi Karataş, Aziz Kılıç, Faruk Zihni ve Hicabi Bulut’un da eşlik ettiği ziyarette Genel Başkan Mürsel Turbay, günün anısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Mehmet Akif Ersoy’un fikirleri ve hakkında yazılanları ile Safahât çalışmalarını içeren kitaplardan oluşan “Safahât Külliyatı” eserini hediye etti. Görüşmede Turbay, Bem-Bir-Sen’in ortaya koyduğu yurt içi ve dışı çalışmalar hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER