Boksörler Madalyaları Topladı

Hafta sonu ilimizde yapılan İllerarası Boks Turnuvasında Kağıtsporlu boksörler toplamda 19 madalya kazandı.

Boksörler Madalyaları Topladı
banner158
banner174

Hafta sonu ilimizde yapılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilerek hafta sonu ilimizde yapılan Kocaeli İllerarası Boks Turnuvasına 5 ilden, 8 kulüp ve 70 sporcu katıldı. Turnuvada Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler 19 madalya elde ederek büyük bir başarı kazandı.

 

19 MADALYA KAZANDILAR

Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvada boksörler kıyasıya mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü boksörlerinin de mücadele ettiği İllerarası Boks Turnuvasında mavi beyazlı boksörler, 13 birincilik, 6 ikincilik kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları kürsüye çağrılarak verildi.

 

BOKSUN GELECEĞİ PARLAK

Turnuvanın sonunda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Boks Antrenörü Ali Çelikiz “Alt yapımız çok iyi. Yuvacık’ta, Kartepe’de ve İzmit’te bulunan alt yapı tesislerimizde sporcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp olarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Bunun neticelerini de katıldığımız müsabakalarda kazandığımız madalyalarla alıyoruz” dedi.

  





Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178