banner166

Ceyhan:Cengiz Topel'den, Mardin'e uçacağız

8 TIR dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderen, 25 Haziran’da 100 kişilik ekiple Mardin’e gitmeye hazırlanan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Kocaeli'de yaşayan Mardinliler ziyaret etti.

Ceyhan:Cengiz Topel'den, Mardin'e uçacağız
banner158
banner174
 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yardımdan çok, onlara gönlümüzü götürmek, sarılmak düşüncesindeyiz. Mardin’de kent halkıyla görüşmek istiyoruz. Terör karşısında ne kadar kimse varsa, bu yardım organizasyonun içinde yer aldı.” dedi.

CENGİZ TOPEL'DEN MARDİN'E UÇACAĞIZ

Daha önce Sur’a yardım götürüp, halkıyla görüştüklerini hatırlatan Ceyhan, “ Her ilimizi seviyoruz; Mardin’e kardeş olmamız ayrıca bir keyif olmuştur. Kocaeli’ye yakışır bir kentimiz. AK Parti Teşkilatları olarak başta gıda olmak, çocuklara ayakkabı ve bisiklet,  temizlik maddesi topladık. 8 Tır dolusu yardım malzemeleri bizden 2 gün önce Mardin’e ulaşacak. 25 Haziran’da 100 kişilik heyetle Mardin’e gideceğiz. Heyetin içine, bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Mardinli STK’lar yer alacak. Cengiz Topel’den Mardin’e uçacağız. Yardımdan çok, onlara gönlümüzü götürmek, sarılmak düşüncesindeyiz. Bu şehirde kent halkıyla görüşmek istiyoruz. Terör karşısında ne kadar kimse varsa, bu yardım organizasyonun içinde yer aldı.” Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fehmi Güneri, 19 Haziran Pazar günü Derince’de düzenlenecek 750 kişilik iftara Ceyhan’ı da davet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER