Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 13 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmit'te toplu açılışını gerçekleştireceği yatırımların değerinin 1 milyar 250 milyon TL olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye geliyor
banner158
banner174
 AK Parti Teşkilat Akademisi programında “Hükümet ve Yerel İcraatlar” konulu ders veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 7’nci toplu açılış törenini 119 yatırım ile yapacaklarını ve yatırımların bedelinin 1 milyar 250 milyon TL olduğunu söyledi. 

İKİ HAFTA ERTELENMİŞTİ
AK Parti Genel Merkezi tarafından 2 Nisan’da başlatılan Teşkilat Akademisi 2016 Eğitim programları tüm hızıyla devam ediyor. Açık Öğretim Sınavları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle İki hafta ara verilen Teşkilat Akademisi dün Derbent Uygulama Oteli’nde yeniden başladı. 09.30’da başlayan eğitim programında sabah Başiskele, Derince öğlen grubunda ise Darıca ve Körfez İlçe Teşkilatına ders verildi. Eğitim programlarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hükümet ve Yerel İcraatlar”, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi”, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca da “ İdeal Teşkilatçılık” konularını anlattı. 
SLAYT GÖSTERİSİ İZLETİLDİ
Teşkilat Akademisi programında İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başikele İlçe Başkanı Şahin Talus, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, il yönetimi ve parti teşkilatı da hazır bulundu. Ders öncesinde katılımcılara “Sanayi’nin Başkenti Kocaeli” adlı slayt izletildi. Sunumda Kocaeli’ye yapılan hizmetler gösterildi. Sunumun ardından “Hükümet ve Yerel İcraatlar” konulu ders veren Başkan Karaosmanoğlu, “Her zaman kendimizi yenileyeceğiz, halktan kopmayacağız. Çözüm bulacağız bahane üretmeyeceğiz. Çözüm bulamıyorsan arayacaksın teşkilatçılık bunu gerektirir" dedi. 

SABIRLI VE PLANLI ÇALIŞTIK
Karaosmanoğlu şunları söyledi: "Listede olmak önemli değil, bir işe yaraman lazım, yaramıyorsan burada ne işin var? Hükümetimizin yaptığı işleri burada kısa sürede anlatmak imkansız. Yerelde 13. yıldayız. Zaman çabuk geçiyor. Bu zamanı israf etmedik. Sabırlı ve planlı şekilde çalıştık. Halkımızın beklentilerini genelde hükümetimi, yerelde biz boşa çıkartmadık. Hangi düşman gelirse gelsin biz birlikte olunca hiçbir şey olmaz. Biz Çanakkale’yi gördük. Bunu kıskanan ve düşman olanlar hiçbir zaman peşimizi bırakmadı. Terörü destekleyenler bu hainler".
 

YÜZDE 77 PROJE YAPTIK
"Biz güçlü oldukça bu azalacak. Onları bertaraf edeceğiz. Bütün bu saldırı ve tuzaklara rağmen Türkiye emin adımlarla yola devam ediyor. Bombalar patlıyor, sıkıntılar var ama Türkiye büyümeye devam ediyor. Eskiden bizden borç istiyorlardı şimdi ne oldu bunlara? Geminin kaptanı değişti. İthalat, ihracat, sağlıkta ve eğitimde yenilikler yaptık. 5 bin öğretmen atadık. Öğretmenlerimiz biraz daha duyarlı olsa daha gelişeceğiz. Hala Doğu’da terör propagandası yapan öğretmenler var. Eğitimi biraz tartışmalıyız. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin 2 yılda Yüzde 77’sini gerçekleştirdik geri kalanlar gerçekleştiriliyor. Hiçbir projemizi yarıda bırakmayacağız. Söz verdik yapacağız. 2 yılda Kocaeli’ye yapılan yatırım 2 milyar 255 milyon TL dir. 7’inci toplu açılış bayramımızı 119 yatırım ile 13 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapacağız. Yatırımların bedeli 1 milyar 250 milyon”.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER