banner166

Cumhuriyet'imizin 94. yılı kutlu olsun

Atatürk’ün önderliğinde, milletimizden alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıldönümüne ulaşmış olmanın gururu içerisindeyiz.

Cumhuriyet'imizin 94. yılı kutlu olsun
banner158
banner174

 Türkiye Cumhuriyeti’ni, dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzuru en üst seviyede yaşatarak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü kılmak hepimizin vereceği ortak çaba, özveri ve hoşgörü ile mümkün olacaktır. 

Tüm vatandaşlarımızın eşit ve özgür olması temeline dayanan Cumhuriyetimizin dili, bayrağı, marşı ve başkenti ile temel nitelikleri hiçbir zaman tartışmaya açılamayacağı gibi, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün ilelebet korunması hepimizin asli görevidir. 
Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde  Türk Milletine bıraktığı bu mirası ilelebet korumak, yaşatmak ve yüceltip geliştirmek hepimizin öncelikli görevidir.

Bu duygularla; her 29 Ekim’de yenilenen azim, kararlılıkla; Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünde ülkemizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, onlara olan minnet duygularımızı bir kere daha yüksek sesle haykırıyoruz.Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günü olan 29 Ekim Bayramınız kutlu olsun! 

Nefesgazetesi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER