Dilovası'nda Doğalgaz Çalışmaları Tam Gaz!

Dilovası’nda doğalgaz çalışmaları kış şartlarına rağmen devam ediyor.

Dilovası'nda Doğalgaz Çalışmaları Tam Gaz!
banner158
banner174
 Dilovası’nda yürütülen doğalgaz hattı döşeme çalışmaları yağışlı havalar rağmen devam ediyor. hız Soğuklar iyiden iyiye bastırmadan bu çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Yaklaşık 18 aydır süren çalışma neticesinde toplam 36000m hat döşenerek 170 sokağa doğalgaz verildi.


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın girişimleriyle ilçe genelinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Diliskelesi Mahallesinde de çalışmalar son aşamaya gelirken hat döşenen cadde ve sokaklara gaz verilmeye başlandı.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesinin  719-718-716-715-714-712 çalışmalar tamamlandı. Diğer çalışmalar program dahilin de devam edecektir dedi.

 Başkan Toltar “ağır kış şartlarına rağmen ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda doğalgaz çalışmalarına devam edildiğini belirterek  ağır kış şartlarına rağmen doğalgaz hattı eksiğini giderme konusunda hassas olduklarını belirten Toltar, sonrasında şunları söyledi; “Başlatılan çalışmalara aralıksız, tempoyu da arttırarak devam ediyoruz. Ağır kış şartlarına rağmen bu işi halletme azmindeyiz. PALGAZ ile yaptığımız görüşmelerin sonuç vermesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Ayrıca vatandaşlarımız sokaklarına doğalgaz gelebilmesi için Palgaz'a ait Dilovası şubesinde doğalgaz talebinde bulunması gerekiyor. Vatandaşlarımız doğalgaz konusundaki istekliliği bizleri memnun ediyor dedi.”

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER