Gölcük Trabzonlular Derneği Mehmet Ellibeş'e Ziyaret !

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ile yeni yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

 Gölcük Trabzonlular Derneği Mehmet Ellibeş'e Ziyaret !
banner158
banner174

Başkan Ellibeş’i ziyaret eden Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, yeni yönetim olarak ziyarette bulunmak istediklerini ifade ederek, “Gölcük’te yaşayan Trabzonlular olarak yaşadığımız şehri seviyoruz ve şehrimizin kültürel, doğal tüm güzelliklerine sahip çıkmayı kendimize bir görev biliyoruz. Bu konuda da şehir yöneticileriyle hep fikir alışverişinde olmak istediğimizi belirtmek istiyoruz. Çünkü şehir hepimizin şehri onu korumak güzelleştirmek hepimizin ortak görevi” dedi.

 

Yeni yönetimi tek tek kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Hüseyin başkanımız nezdinde tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Çok donanımlı bir yönetim oluşturulmuş ve inanıyorum ki bu ekip önce Gölcük’ümüz, sonra Trabzon’umuz için çok güzel çalışmalar gerçekleştirecekler. Şehrimiz için birlikte düşünüp birlikte karar vererek daha güzelini daha iyisini yapmaya çalışacağız. Biz yerel yönetimler arkamızda sivil toplum örgütlerinin desteğini gördükçe daha güçlü oluyoruz. Sizin görüşleriniz bizim için her zaman önemli olmuştur. Biz, Gölcük Belediyesi olarak da Trabzonlular Derneği gibi ilçemizde faaliyet gösteren tüm derneklere kapımız açık” dedi.
Başkan Ellibeş, yeni göreve seçilen dernek yönetimini kutlayarak başarı diledi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178