banner166

Hafızlar Diriliş Kampına hayran kaldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programı için ilimizde misafir edilen 251 hafız Diriliş Kampını ziyaret etti.

Hafızlar Diriliş Kampına hayran kaldı
banner158
banner174

Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik öncesinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen 251 hafız Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Diriliş Kampını ziyaret etti. Diriliş Kampına hayran kalan hafızlar gün boyunca çeşitli spor etkinlikleri yaptı, Davranış Bilimci Fatih Abadi tarafından verilen seminere katıldı.

 

KAMPTA SPOR YAPTILAR

Büyükşehir Belediyesi ve ÖNDER işbirliğiyle ülkemiz genelinden ilimize gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen 251 hafız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde sergileyecekleri özel gösteri öncesi ilimizi gezdi. Diriliş Kampına gelen hafızlar burada geleneksel sporlarımızdan ok sporunu deneyimleyerek masa tenisi, voleybol ve futbol oynadı bol bol doğada yürüyüş yaptı.

 

FATİH ABADİDEN SEMİNER

Davranış Bilimci Fatih Abadinin seminerine katılan hafızlar, Abadiye başarı ve motivasyon konularında sorular sordu. Kendisinin de 2004 yılında Kartal İmam Hatip Lisesinden mezun olduğunu belirten Fatih Abadi, gençlere kendi hayat tecrübesinden paylaşımlarda bulunarak başarılı olmak için çeşitli tavsiyelerde bulundu. Hafızlara siyer-i Nebi okumalarını söyleyen Abadi, Peygamber Efendimizin tüm zorluklara rağmen yılmadan başarılı olduğunu hatırlatarak efendimizi kendilerine örnek almaları gerektiğini ifade etti.

 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE GÜNÜ

15 Temmuz Pazar saat 20.00’da Milli İrade Meydanında gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü etkinlikleri, 15 Temmuz Pazar akşamından 16 Temmuz Pazartesi sabahına kadar aralıksız devam edecek. Program öncesinde şehitlerimize 251 bin Yasin’i Şerif okunması için internet üzerinden duaya davet etkinliği düzenlendi. Etkinlik gecesinde ise Türkiye’nin farklı illerinden gelen 251 hafız, sahnede “Önce Vatan Dediler” yazısı, Ay Yıldız ve Türkiye haritası koreografisi oluşturacaklar. Cüppe giymiş hafızların sahneleyeceği koreografi drone ile havadan çekilerek LED ekrandan alanı doldurmuş binlerce insan tarafından izlenebilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı konuşmalar dev ekranlara yansıtılacak. Ayrıca Dursun Ali Erzincanlı, okuyacağı şiirlerle gecenin iklimini zenginleştirilecek. Arslanbek Sultanbekov, Halil Necipoğlu, Ömer Karaoğlu ve Grup Tillo ise programda günün anlamına ve atmosferine uygun konserler verecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER