banner166

İbrahim Çağlar Vefat Etti !

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar (57), geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

İbrahim Çağlar Vefat Etti !
banner158
banner174

Gece saat 01:30 sıralarında evinde kalp krizi geçiren İbrahim Çağlar hastaneye kaldırıldı. Çağlar, hastanede tüm müdahalelere karşı saat 05:30 gibi hayatını kaybetti. 


İstanbul Ticaret Odası Başkanı hayatını kaybettiİTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın hayatını kaybetmesine ilişkin konuşan İTO Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Gece 01.30 gibi kalp spazmı geçiriyor. Hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok büyük bir kayıp. Cenaze töreninde ilişkin detayları henüz belli olmadı" dedi.

İTO Genel Sekreteri Ömer Bal ise, "Dün bütün gün birlikteydik. Sabah 09.00'dan akşam 21.30'a kadar. Hiçbir şeyi yoktu. Sonra evde böyle bir şey olmuş" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Bal, daha fazla konuşamadı.

Çağlar'ın vefat etmesi üzerine İTO'dan bir açıklama yapılacağı bildirildi. İTO, 400 bini aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük odalarından biri konumunda.  


Kaynak ; Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER