İmar Barışı’nı Çevre İl Müdürlüğü bilgilendirecek

Kocaeli Valiliği bir basın duyurusu yaparak imar barışı ile ilgili bilgilendirmeyi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yapacağını duyurdu. Çevre Şehircilik İl müdürlüğü’nden yapılan basın duyurusunda şöyle denildi;

İmar Barışı’nı Çevre İl Müdürlüğü bilgilendirecek
banner158
banner174

 Kocaeli Valiliği bir basın duyurusu yaparak imar barışı ile ilgili bilgilendirmeyi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yapacağını duyurdu. Çevre Şehircilik İl müdürlüğü’nden yapılan  basın duyurusunda şöyle denildi;

“Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ; imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olarak yapılan yapıların devletle ihtilafını ortadan kaldıracak olan “İmar Barışı” ile ilgili çalışmalarına 08.06.2018 tarihi itibariyle başlamıştır. 

İmar Barışıyla; imara, ruhsata ve ruhsat eklerine aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgesiyle imar sorunları çözülmektedir. 

İmar barışından faydalanan ve yapı kayıt belgesi alan yapılara elektrik, su ve doğal gaz bağlanabilecek ve İmar Kanununa göre alınmış yıkım kararları ile tahsil edilemeyen para cezaları iptal edilecektir. 

Bu kapsamda; “İmar Barışı” hakkında her türlü bilgilendirme ve yönlendirme Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümü tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178