İYİ Parti İlçe Başkanları Belirlendi !

İYİ Parti’de sıkıntılı bir süreçte il başkanlığı görevini devralan ve kısa bir süre içerisinde il yönetimi ve ilçe teşkilatlarını oluşturan Dr. Serdar Kaman’ın ilçe başkanları belli oldu.

 İYİ Parti İlçe Başkanları Belirlendi !
banner158
banner174

İYİ Parti’de sıkıntılı bir süreçte il başkanlığı görevini devralan ve kısa bir süre içerisinde il yönetimi ve ilçe teşkilatlarını oluşturan Dr. Serdar Kaman’ın ilçe başkanları belli oldu. Birçok ilçeye önemli isimler atayan Dr. Serdar Kaman’ın listesi birkaç gün içerisinde İYİ Parti Ankara Genel Merkezi’ne gönderilerek onaya sunulacak. Genel merkezin ilçe başkanlıklarında ve listelerde herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. İlçe başkanı belli olmayan İzmit, Kandıra, Derince, Dilovası ilçelerinin de 1-2 gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

İşte belli olan İYİ Parti ilçe başkanları; Gebze - Nusret Acur / İş Adamı, Darıca - Ekrem Korkmaz / Avukat, Çayırova - Beyler Sevindik / İş Adamı, Gölcük - Büşra Karademir / Avukat, Kartepe - Musa Coşkun / Emlakçı, Körfez - İbrahim Ömer Toyran / Sigortacı, Başiskele - Gencay Cücen, Karamürsel - Mehmet Baş.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER