İzmit Gençlik Meclisi Proje Meclisi Olacak !

Gençlerin karar alma mekanizmalarında aktif rol alması, kentin ve gençliğin sorunlarına yönelik projelerin uygulanması, düşünen, üreten milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik vizyonuyla hayata geçirilen İzmit Gençlik Meclisi üyeleri bir çok projeye imza atmaya hazırlanıyor.

İzmit Gençlik Meclisi Proje Meclisi Olacak !
banner158
banner174

İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri Belsa 9. kattaki salonda bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Toplantıya gençlik meclisinde aktif üye olmak isteyen gençlerin katıldığı kaydedildi.

Kent Konseyi bünyesinde bulunan İzmit Gençlik Meclisinde yedi çalışma komisyonu bulunuyor. Bu komisyonlar hakkında bilgi veren Başkan Buğra Kaşıkçı “İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak proje meclisi olacağız ve bütün gençlere hizmet edeceğiz. Belediyemiz Genç Dostu bir belediye, başkanımız Dr. Nevzat Doğan da genç dostu bir başkan. Bize her konuda destek oluyor. Gençlik Merkezi olarak proje yazma eğitimleri yapacağız, Değerler eğitimine önem vereceğiz, hibe ve teşvik programlarıyla İzmit’e bir çok proje kazandıracağız” dedi.

İzmit Gençlik Meclisi bünyesindeki komisyonlar şunlar :”Lise Çalışmaları Komisyonu, İnsan Hakları ve Hukuk Komisyonu, Üniversite Saha Çalışmaları Komisyonu, Kültürel ve Sanatsal Çalışmalar Komisyonu, Hibe Proje ve Dış İlişkiler Komisyonu, Arge Bilim ve Teknoloji Komisyonu, Girişimcilik ve İnovasyon Çalışmaları Komisyonu.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER