Kar yağışı toplu taşımayı etkilemeyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü, İzmit Belediyesi ve S.S. 5 No’lu Şehiriçi Kooperatifi’nin görevli personeli bir araya geldi. Koordinasyon toplantısında bölgemizi etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm tedbirlerin alınması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Kar yağışı toplu taşımayı etkilemeyecek
banner158
banner174
 TÜM GÜZERGAHLAR KONTROL ALTINDA

Koordinasyon toplantısında beklenen yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm tedbirlerin alınması, özelliklede sorun yaşanabilecek toplu taşıma güzergâhları başta olmak üzere tüm güzergahların açık tutulması için karar alındı. Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın 40 personeli 12 ilçede 7/24 güzergâhları denetim ve kontrol altında tutacak.

 

GARAJDA OTOBÜSLER HAZIR BEKLEYECEK

Ayrıca güzergahlarda yaşanabilecek olası olumsuzlukların önüne geçilmesi ve vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağdur olmaması için Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan otobüs işletme garajında 15 adet otobüs hazır bekletilecek. Vatandaşlarımızın, yaşanılabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için mümkün olduğunca özel araçları yerine toplu taşıma araçlarını kullanmaları istendi.

 

KOCAELİ DE KAPALI YOL BULUNMAMAKTA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugünden itibaren etkisini gösterecek olan etkili kar yağışı için tüm tedbirleri aldı. Karla Mücadele ekipleri kent genelinde hazır kıta beklerken, toplu taşıma Dairesi Başkanlığı da vatandaşların taşınmasında olumsuzlukların yaşanmaması için gereken tedbirleri aldı. Kocaeli genelinde şuan itibari ile kapalı yol bulunmazken Kar yağışının etkili olduğu Kartepe ve Umuttepe de ulaşımda herhangi bir aksilik yaşanmamaktadır.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER