banner166

Karaosmanoğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Karaosmanoğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı!
banner158
banner174

Kur’an’da bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’Bir kez daha idrak etmekle şerefleneceğimiz Kadir Gecesi’nin tüm hemşerilerime ve İslam âlemine huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyorum’’ dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Allahu Teâla, yüce kelamı olan Kur’an-ı Kerim’de, ‘Şüphesiz, biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ diyorPeygamber Efendimiz de bir Hadisi Şerifinde bu gece de çokça dua edilmesini tavsiye ediyor. Biz de bu gece de ellerimizi Allah’a açarak; ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyelim.

Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramına kavuşmayı, dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan Müslümanların bir an evvel barış ve huzura kavuşmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER