banner166

KEDFE ‘den Özak’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zekeriya Özak makamında 6. Genel Kurul’da seçilen Kocaeli Erzurumlu Dernekler Federasyonu başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

 KEDFE ‘den Özak’a ziyaret
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak makamında 6. Genel Kurul’da seçilen Kocaeli Erzurumlu Dernekler Federasyonu başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yeni yönetim kurulunu kutlayan Başkanvekili, yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 BAŞARILAR DİLERİZ

 Gerçekleştirilen ziyarette yeni görevlerini tebrik eden Başkanvekili Zekeriya Özak ‘’  Yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dilerim. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte hareket ediyor ve çok değer veriyoruz. Sizlere yeni yönetimde başarılar diliyor, görevinizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi.

 BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİZ

 Yeni yönetim olarak Başkanvekili Zekeriya Özak’a ziyarette konuşan KEDFE başkanı Tekin Dursun ‘’Biz Kocaeli’de ikamet eden Erzurumlular olarak bu kentte yaşamaktan ve kendi kültürümüzü burada yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye farklı kültürlerin bir çatı altında yaşadığı çok renkli bir ülke. Biz de yönetime girerek Erzurum ile Kocaeli arasında bir köprü olmaya çalışacağız. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de her zaman bizim yanımızda olduğu için teşekkür ederiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER