Kocaeli, Birliğin Ve Beraberliğin Adresidir

Başkan Karaosmanoğlu, STK’ları ağırlayarak kentin gelişimi hakkında görüş alışverişi yapmayı sürdürüyor.

Kocaeli, Birliğin Ve Beraberliğin Adresidir
banner158
banner174
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, demokrasinin gelişmesine katkı sunan ve yerel yönetimlerin en önemli istişare merkezlerinden olan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile görüşmelerini sürdürüyor. Karaosmanoğlu, Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Lütfü İskeçe, Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Müzeyyen Ertuğ Koşar, Mehmet Ali Paşa Camii Derneği Başkanı Cemil Kanpara ve Derince Müftüsü Mecit Amil ile birlikte Cımbızlar Kuran Kursu Dernek Başkanı Mümin Ünal’ın yanı sıra yönetimlerini konuk etti.

 

“BİZLER İÇİN ALLAH’IN BİR LÜTFUDUR”

“Ne güzel ki Kocaeliliyiz” diyerek konuklarını tek tek ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kentte sizlerle birlikte yaşamak çok güzel. Kocaeli,  birik ve beraberliğin olduğu en güzel kentlerden bir tanesidir. Bunun oluşmasında STK’larımızın katkısı çok büyüktür” dedi. Kocaeli’mize kazandırdığımız binlerce hizmetin oluşmasında ve yerel demokrasinin çok iyi noktalara gelmesinde STK’ların önemli katkıları olduğunu da sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Millet olarak acıları ve sıkıntıları birlikte göğüslüyor, sevinç ve mutlulukları da paylaşarak çoğaltıyoruz. Bu anlayışla güçlü Türkiye’nin oluşmasına katkı sunmak bizler için Allah’ın bir lütfudur. Bu anlamlı hedefte bir araya gelerek ülkemize ve halkımıza hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“STK’LARIMIZIN ÖNERİLERİNE KAYITSIZ KALMADIK”

Birliktelikte bereket vardır diyerek 2004 yılından itibaren Kocaeli’de hep hayırlı hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ayrı olan iki sevgiliyi buluşturduk, barıştırdık. Biri Körfezimiz diğeri de şehrimizin ta kendisidir. Birbirlerinden habersiz yaşayan ve birbirlerine büyük özlem duyanları birleştirdik. Bunun yanı sıra STK’larımızın taleplerine ve önerilerine kayıtsız kalmadık. Şehrimiz sizlerle birlikte gelişti ve güzelleşti. Sizlere ve üyelerinize tek tek teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER