Kocaeli'de 46 Kilo eroin ele geçirildi

Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; Kocaeli’de otomobil içerisine gizlenmiş vaziyette; 46300 gr EROİN, 1,50 gr. Esrar maddesi ele geçirildi.. Yakalanan 3 kişiden birisi serbest bırakılırken 2 kişi tutuklandı.

 Kocaeli'de 46 Kilo eroin ele geçirildi
banner158
banner174

18.12.2017 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile  Mücadele Büro Amirliği ekiplerince;  Sokak Satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan çalışmalar  kapsamında, Derince  ilçesinde yapılan operasyonda; 1 kişi yakalandı, yakalanan şahıstan;  1,50 gr. esrar,  elde edildi. Şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılarak Adli Mercilerce, bırakıldı.

46300 GR EROİN  ELE  GEÇİRİLDİ

KOM Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğü ekiplerince; Uyuşturucu Madde  Nakli, kaçakçılığı ve Ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 2 Şahsın Doğu İllerinden Temin ettikleri uyuşturucu Maddeyi İlimiz üzerinden İstanbul İline nakledeceği yönünde elde edilen bilgiler kapsamında yapılan operasyon neticesinde; 34……… plaka sayılı   otomobil içerisine  gizlenmiş vaziyette; 46300 gr EROİN  ele geçirildi. Şahıslara “ Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Nakli ve Ticareti yapmak” suçundan işlem yapılarak sevk edildikleri Adli Mercilerce tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER