Korsan Taşımacılık Yapan Yandı!

Ulaştırma Bakanı Arslan, korsan taşımacılıktan kurtulmak ve bu konuda yanlış yapanların da yanlışlarını engellemek adına Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi'nin devreye alındığını belirtti.

Korsan Taşımacılık Yapan Yandı!
banner158
banner174

   Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Korsan taşımacılıktan kurtulmak ve bu konuda yanlış yapanların da yanlışlarını engellemek adına Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi çok önemli. Bununla ilgili yasal zemin oluşturuldu" dedi.

KORSAN TAŞIMACILIKTAN KURTULMAK İÇİN U-ETDS GELİYOR

Kara yolu taşımacılığa ilişkin geçen yıl başlattıkları çalışmaları daha iyi hale getireceklerini dile getiren Arslan, içerine sinmeyen kısımları yeniden ele alacaklarını vurguladı.

Arslan, sürekli gelişen ve değişen böylesine dinamik bir sektörde gelişmeleri takip ettiklerini kaydederek, 8 Ocak'ta yayınlanan Kara Yolu Taşıma Yönetmeliği'nden bahsetti.

Bakan Arslan, "Korsan taşımacılıktan kurtulmak ve bu konuda yanlış yapanların da yanlışlarını engellemek adına Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi (U-ETDS) projesi çok önemli. Bununla ilgili yasal zemin oluşturuldu. Bunu kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi belki bundan şikayetçi olan arkadaşlar olacak ama sonunda görecekler ki sonunda sektör de kazanacak, ülkemiz de kazanacak." şeklinde konuştu.

Bu sistem sayesinde korsanla mücadele edileceğini dile getiren Arslan, sektörde haksız bir şekilde rekabet etmek isteyenlerin engelleneceğini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178