Muhtarlardan Vali'ye, 'Ekmek' teşekkürü

Makamında ziyaret ettiler

Muhtarlardan Vali'ye, 'Ekmek' teşekkürü
banner158
banner174
 Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen , Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı  İlhan Altındaş, Eşme Mahalle Muhtarı Mecit Külüğ, Mehmet Ağa Mahalle Muhtarı İsmail Özkar, Karadenizliler Mahalle Muhtarı Ali Ermiş, Tepecik Mahalle Muhtarı Ahmet Özen, Yakacık Mahalle Muhtarı Mustafa Çoban, Köseköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Tüysüzler Mahalle Muhtarı Selahattin Harata, Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, Yeniköy Mahalle Muhtarı Mümin Cengiz, Bağlıca Köyü Muhtarı Salim Sezer, Selimköyü Muhtarı Ahmet Altın ve  Bağören Mahalle Muhtarı Ahmet Demir’i  makamında kabul etti.
EKMEK İNDİRİMİ İÇİN TEŞEKKÜR
Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen yaptığı konuşmada; “Öncelikle halkımız adına teşekkürlerimiz var. Ekmek malum temel gıda maddesi, fiyatının 1 Liraya düşmesi için verdiğiniz uğraşa sonsuz minnettarız. Günde 7-8 ekmek yiyen ailelerimiz var.  Gerçekten sağ olun, tekrardan tüm halkımız adına size bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz. Son olarak 15 Temmuz gecesi malum terör örgütlerine karşı dik duruşunuzdan dolayı tüm Kocaeli halkı ve muhtarlarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz sağ olun var olun. Her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek istiyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun.” diyerek Valimize kabullerinden dolayı teşekkür etti.
GÜZELOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmada ; ”Öncelikle sizleri burada görmekte beni mutlu etti, sizlerin aracılığıyla halkımıza buradan şahsım adına selamlarımı iletiyorum. Bizim, Milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok ve milletimizin duasından başka bir zenginliğimizde olamaz. O dualar bizi her türlü tehdide karşı koruyan güçtür.” diyen Sayın Valimiz, Kocaeli Muhtarlar Derneği Yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen günün anısına Vali Güzeloğlu, Atatürk ve Ay Yıldızlı rozet ,Başiskele  Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altındaş  ise Başiskele Muhtarlar Derneğinin ambleminin bulunduğu   tabak  takdiminde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178