banner166

OSB'LERDEN Şehit ve Gazilere Yardım

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki 12 organize sanayi bölgesinin (OSB), 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında 600 bin lira bağış yapacağını bildirdi.

OSB'LERDEN  Şehit ve Gazilere Yardım
banner158
banner174
 OSB yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti başkanları ile başkan vekillerini valilik toplantı salonunda kabul eden Güzeloğlu, Kocaeli'nin, Türkiye'nin büyük ve kutlu yürüyüşüne her zaman önemli katkılar sunduğunu söyledi. Her bir OSB'nin 50 bin lira olmak üzere 600 bin lira nakdi yardım yapma kararı aldığı belirtildi.

SANAYİCİLER DARBEYE KARŞI

Türk ekonomisi ve sanayisinin merkezi 12 OSB'nin yetkililerini bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Güzeloğlu, OSB'lerin her birinin kendi alanı ve ölçeğinde dünya çapında üretim gerçekleştirdiğini, dünyayla rekabet ettiğini, bu anlamda Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına çok büyük katkı sağladığını belirtti.  Türkiye ekonomisinin güçlenerek gelişmesine dönük çalışma ve çabaları için sanayici ile iş adamlarına teşekkür eden Güzeloğlu, "Sanayicilerin, hain darbe girişimine karşı dik durması, yatırımlarına devam etmesi, sanayimizde çarkların dönmesi, ekonomik olarak, ekonomiye yapılmak istenen darbeye karşı bir darbe olmuştur. Türk insanı, lirasına sahip çıkmıştır. Sanayicimizle, insanımızla, tüketicimizle, üreticimizle kendi irademize, değerlerimize sahip çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

BİTLİS'TEN DESTEK SÖZÜ

Kocaeli Dilovası OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Necmettin Bitlis, 15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir badire atlattığına işaret ederek, "Onun için herkesle beraber elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız." dedi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyesi ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da hain darbe girişimini lanetle, şiddetle kınadıklarını, tüm sanayicileri yatırım yapmaya davet ettiklerini belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER