Otogar'da Kadıoğlu dönemi!

Büyükşehir belediyesi tarafından görevinden alınan Terminaller Şube Müdürü Ramazan Has’ın yerine atanan Cumhur Kadıoğlu’na ilk ziyareti Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam ile yönetimi yaptı. Halka birlikte hizmet edeceklerini söyleyen Kadıoğlu, “Herkes Perşembe Pazarı Alanı’nda nöbet tutuyor. Bizim nöbet yerimiz de burası. Bu halk bunu hak ediyor.” dedi.

Otogar'da Kadıoğlu dönemi!
banner158
banner174
 GÖREVDEN ALINMIŞTI

15 Temmuz darbesi sonrası yerel yönetimlerde başlatılan temizlik çalışmaları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 17 kişiyi görevden aldı. Görevden alınan isimler arasında Terminaller Şube Müdürü Ramazan Has da yer aldı. Ancak Has, açıklamasında kendi isteğiyle emekliliğini istediği yönünde açıklama yaptı. Has’ın görevden alınması sonrasında yerine Cumhur Kadıoğlu görevlendirildi. Dün Otogar Derneği Başkanı Halil Baylam ve yönetimi Cumhur Kadıoğlu’na hoş geldin ziyaretinde bulundu.
HALK BUNU HAK EDİYOR
Bu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Cumhur Kadıoğlu, “Olağanüstü durumda olağanüstü bir atama oldu. Benim içinde sürpriz oldu. Yapılmak istenen devrim hareketi beni buraya savurdu. Gözümü burada açtım. Olağanüstü olayı olağan hale getireceğiz. Amacımız tankın önüne yatmış halka hizmet. Bugün hem duygu yüklüyüz, hem de işimizi ne kadar sahipleniyoruz onu biliyoruz. Herkes Perşembe Pazarı Alanı’nda nöbet tutuyor, bizim nöbet yerimiz de burası. Bu halk bunu hak ediyor” şeklinde konuştu. 
BÜTÜN ESNAF KAZANACAK 
“El birliği ile otogarımıza ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” diyen Halil Baylam ise şunları söyledi:  "Öncelikle olarak otogara olan ücretsiz servislerin kaldırılmasını istiyoruz. Otogara 13 firmanın servisi var. Servisler kalktığı zaman bütün esnaf kazanacak. 36 firmanın 35’inde servislerin kalkması yönünde imza aldık. Bir firmada takıldık. Otogarı canlandıracağız. Belediyemiz kazanırsa herkes kazanır”  Baylam, daha sonra Kadıoğlu’na otogar ile ilgili önerilerini sundu. Kadıoğlu ise müsterih olmalarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER