SEDAŞ'ın AR-GE Ödülü ve Onur Günü

Ankara’da Bilkent Otel de gerçekleşen 3.Enerjide AR-GE Çalıştayında SEDAŞ, “Elektronik Sayaçların Uzaktan Okunması Projesi” İle Birinci AR-GE başarı ödülünü aldı.

 SEDAŞ'ın AR-GE Ödülü ve Onur Günü
banner158
banner174
SEDAŞ’a EPDK AR-GE Komisyonunca Başarı Ödülü Verildi.

 Ankara’da  Bilkent Otel de gerçekleşen 3.Enerjide AR-GE Çalıştayında SEDAŞ, “Elektronik Sayaçların Uzaktan Okunması Projesi” İle Birinci AR-GE başarı ödülünü aldı. SEDAŞ’ın projesi  EPDK AR-GE Komisyonunca ödüle değer görüldü. Ar-GE projesi ödülü TC Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Sayın Fatih Dönmez tarafından SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven’e verildi.

 SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, “Ülkemiz ve dağıtım sektörü için de “AR-GE Projeleri’nin Şart” olduğuna inanıyoruz.” dedi. Güven, Müşteri memnuniyeti sağlayan,  kesintisiz hizmet verilmesine yönelik, EPDK onaylı AR-GE Projeleri ile sektörde başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ve Ar-Ge proje çalışmalarını  sürdüreceklerini belirtti. Güven, SEDAŞ’ın projesinin ödüle layık görülmesinden onur ve mutluluk duyduklarını ve tüm SEDAŞ çalışanları adına bu ödülü aldıklarını  ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER