Şizofreni hastası çocuğunu öldürdü

Şizofreni hastası çocuğunu öldürdü

 Şizofreni hastası çocuğunu öldürdü
banner158
banner174
Darıca’da emekli bekçi 63 yaşındaki Ahmet Boran, şizofreni hastası oğlu 40 yaşındaki Hasan Boran'ı ilaçlarını kullanmaması, evde rahatsızlık yaratması nedeniyle yaşadıkları tartışmada tabancayla vurarak öldürdü.
Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan bir sitede Boran ailesine ait dairede meydana geldi. İddiaya göre, şizofreni hastası Hasan Boran bir süredir ilaçlarını içmezken, annesi ile kavga etmeye başladı.

OĞLUNA BİR EL ATEŞ ETTİ

Ailesi, Hasan Boran'ı ilaçlarını içmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. İlaçlarını kullanmayan Hasan Boran bugün babası ve annesi ile kavga etti. Hasan Boran eline geçirdiği sandalye ile annesine saldırırken, Ahmet Boran yaşanan kavga sırasında tabancasını çıkartarak oğlunun üzerine bir el ateş etti. Hasan Boran çenesine isabet eden kurşunla yere yığıldı. Silah seslerine duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekibi geldi. 112 Acil ekibi Hasan Boran'ın öldüğünü belirledi. Polis evde incelemede bulunurken, Ahmet Boran gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER