banner166

Teröristlerden hain saldırı: 5 askerimiz yaralandı

Barış Pınarı Harekat alanı Resulayn bölgesinde, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce keşif ve gözetleme yapan askerlerimize drone, havan ve hafif silahla saldırı düzenlendi.

Teröristlerden hain saldırı: 5 askerimiz yaralandı
banner158
banner174
 Barış Pınarı Harekat alanı Resulayn bölgesinde, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce keşif ve gözetleme yapan askerlerimize drone, havan ve hafif silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 askerimiz yaralandı, teröristlere anında karşılık verildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Barış Pınarı Harekât alanı Resulayn bölgesinde keşif-gözetleme yapan unsurlarımıza PKK/YPG'li teröristlerce yapılan drone, havan ve hafif silah saldırısında beş personelimiz yaralanmış, meşru müdafaa çerçevesinde gerekli karşılık verilmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekât bölgesinde keşif-gözetleme ve mayın/EYP temizleme faaliyetlerine devam etmektedir. Konuya ilişkin olarak medyada yer alan diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Meşru müdafaa kapsamında icra edilen faaliyetler, birliklerimizin güvenliğini sağlamaya yöneliktir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER