Vakıf Bank Spor Kulübü’nün Sağlık Sponsoru Oldu !

Ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan Vakıf Bank Spor Kulübü, altyapıdan üst yapıya tüm sporcularının sağlığını Okan Üniversitesi Hastanesi’ne emanet etti. Okan Üniversitesi’nin sağlık alanındaki deneyim ve birikimiyle kurulan Okan Üniversitesi Hastanesi, Vakıf Bank Spor Kulübü’nün sağlık sponsoru oldu.

Vakıf Bank Spor Kulübü’nün Sağlık Sponsoru Oldu !
banner158
banner174

Müzesindeki 3 CEV Şampiyonlar Ligi ve 2 Dünya Şampiyonluğu ile Türkiye’nin uluslararası arenadaki en başarılı takımı unvanına sahip olan VakıfBank Spor Kulübü, önemli bir sponsorluk sözleşmesine imza attı. Sarı-siyahlılar, sağlık sponsoru olarak Okan Üniversitesi Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bundan sonra VakıfBank Spor Kulübü’nün altyapılar dahil tüm sporcuları Okan Üniversitesi Hastanesi’nin güvencesi altında olacak. 

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin Tuzla’da gerçekleştirilen imza töreninde Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Okan Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan, Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demiarslan ile VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, VakıfBank Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, oyuncular kaptan Gözde Kırdar ve Zehra Güneş hazır bulundu.


Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, ''Yükseköğrenimdeki 18. yılını geride bırakan Okan Üniversitesi olarak, ‘Okan’ markasının ulusal ve uluslararası başarısını, Okan Üniversitesi Hastanesi, Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniği ve Okan Diş Hastanelerimizle sağlık sektörüne taşıyoruz. Sağlık sektöründeki işbirlikleri bizim için çok önemli. Vakıfbank Spor Kulübü işbirliği bize güç verecek. Vakıfbank’ın tüm sporcularına müsabakalarında başarılar diliyorum’’ dedi.



Sporcu sağlığının spordaki en önemli konulardan biri olduğunu dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ise “Yurt içi ve yurt dışında eğitim, sağlık, enerji gibi önemli alanlarda faaliyet gösteren Okan Grubu’yla bu birlikteliği gerçekleştirdiğimiz için mutluyum.

Dünya voleybolunun en önemli sporcuları kadromuzda ve tüm sporcularımızın sağlığını artık Okan Üniversitesi Hastanesi’ne emanet ediyoruz. Bu yüzden kalbimiz rahat. Okan Grubu’nun

da eğitim ve sağlıkta liderlik vizyonu ile çalışmalarını yürüttüğünü biliyoruz. Bu yüzden dünyanın lider kulübü VakıfBank’a böyle bir sağlık kuruluşu çok yakıştı. Bu birlikteliğin spor camiasına örnek teşkil etmesini diliyorum” diye konuştu.


Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesi imzalandı ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan’a takımın imzalı formasını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER