Yerli Otomobil Böylemi Olacak ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 27 Aralık Cuma günü halka tanıtılacak olan yerli otomobilin görüntüsü olduğu iddia edilen bir görsel sosyal medyada yayılmaya başlandı.

Yerli Otomobil Böylemi Olacak ?
banner158
banner174
 
Yerli otomobil, 27 Aralık Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla halka tanıtılacak.Tanıtım Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde yapılacak. Yerli otomobilin tüm hazırlıklarının tamamlanmasının ardından 2022 yılında trafiğe çıkması bekleniyor.Yerli otomobilin sosyal medyadaki resmi hesabı "Türkiye'nin otomobili" her gün saat 2:30'da araca dair yeni bir görsel yayınlıyor.

Resmi olmayan bir sosyal medya hesabının paylaştığı görsel ise çok konuşulanlar arasına girdi. İddiaya göre yerli otomobilin görüntüsü yayınlandı.   

Yerli otomobilin küçük dikiz aynaları, aynalı değil kameralı olduğu iddialarına neden olmuştu.Yayınlanan görüntülerdeki aracın hiç aynası olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.Türkiye'nin otomobili olduğu iddia edilen araç başka bir markanın Fastback konsepti olarak 2018 yılında otomobil fuarında görücüye çıkmıştı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER