Karaosmanoğlu, “Bugün özgürsek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz”

Karaosmanoğlu, “Bugün özgürsek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz”

Karaosmanoğlu, “Bugün özgürsek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz”
banner158
banner174

 Başkan Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Karamürsel ve Gölcük İlçe teşkilatında ki bayramlaşma törenlerine katıldı. Bayramlaşmalarda şehit ve gazilerimizin gönlümüzde ki yerinin çok büyük olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Bugün bu topraklar üzerinde özgürsek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban bayramının ikinci günü AK Parti Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde ki bayramlaşma törenlerine katıldı.  Karamürsel’de ki ilçe bayramlaşmasına da katılan Karaosmanoğlu, teşkilat üyeleriyle olan buluşmasında, “Bir kez daha bizleri Kurban Bayramına ulaştıran ve sizlerle bir araya gelmemizi nasip eden Rabbime şükrediyorum” dedi. Karaosmanoğlu ayrıca, “Bugün bu topraklar üzerinde özgürce yaşayabiliyor, bayrak ve kutsal değerlerimizi koruyabiliyorsak, bunu Malazgirt’ten günümüze kadar ülkesi ve milleti için şehit olan her kahramanımıza ve ölümü göze alan koca yürekli gazilerimize borçluyuz” diye konuştu.

“KARDEŞLİĞİMİZ HER DAİM SÜRSÜN”

İlk olarak AK Parti Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, İlçe Başkanı Recep Demirel, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşlik etti. Teşkilat üyeleriyle hasbihal eden Karaosmanoğlu, “Kurban Bayramının Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzur ve kardeşliğe vesile olması için Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Teşkilat üyelerimizle aramızda ki bu kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sonsuza dek sürmesini ve milletimize hizmet etmek için her daim yarış içerisinde olmamız için Rabbime dua ediyorum. Kardeşliğimiz her daim sürsün” ifadelerini sarf etti.

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ RABBİM KORUSUN”

Karamürsel ilçe bayramlaşmasında da törene katılanların Kurban Bayramını kutlayan Karaosmanoğlu’na  Kaymakam Ahmet Narinoğlu’da eşlik etti. Burada da bir konuşma yapan ve duygularını ifade eden Karaosmanoğlu, Kurban Bayramının tüm Türkiye, İslam âlemi ve insanlık için mübarek olmasını, kesilen kurbanların makbul, hac farizasını yerine getirenlerin ibadetlerinin de kabul olmasını diledi. Kurban Bayramının bereketiyle nasiplenen kullardan olunmasının önemine de vurgu yapan Karaosmanoğlu, ülkemizin huzuru için görev başında olan tüm emniyet güçlerimize teşekkür etmek istiyorum diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün ülkemizin güçlü ve geleceğe güvenle bakabilmesi için canı hiçe sayan güvenlik teşkilatlarımızı Rabbim korusun. Burada bir kez daha ifade etmek isterim ki tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum” diye konuştu.

“HEP HAYIRLA VE RAHMETLE YAD EDİYORUZ”

Karamürsel esnafını da ziyaret eden ve bayram tebriklerini sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Karamürsel’de ki bayramlaşma törenlerinin ardından Gölcük AK Parti teşkilatında ki bayramlaşmaya katılan Karaosmanoğlu, burada da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların farkında olduklarını belirterek şunları kaydetti: “15 Temmuz’da milletimizin üstün feraseti ve cesaretinin yanı sıra vatansever emniyet güçlerimizin büyük fedakarlıklarıyla devletimiz işgal girişimini geri püskürttü. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet için canını seve seven ülke ve millet için veren kahramanlarımızı hep hayırla ve rahmetle yad ediyorum. Gazilerimizin daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için devletimiz ve bizler elimizden geleni yapıyoruz. Şunuda ifade etmek isterim ki FETÖ, PKK, YPG, PYD, DHKP-C ve DEAŞ gibi katil sürülerinin bizim nazarımızda hiçbir farkı da yoktur. Birileri bu terör örgütlerine desteklerini artık saklamadan yapmayı da mahsur görmüyor.”

“BU ASİL MİLLETİN KIYMETLİ EVLATLARIDIR”

AK Parti Gölcük ilçe teşkilatında gündemin diğer konularını da değerlendiren Karaosmanoğlu, 2023 hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, güçlü ve etkin bir şekilde daha çok çalışmanın önemini de belirtti. Üretim ve yatırımın önünü açtıklarını, yerelde de Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasına destek olduklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, ülkenin güvenliği noktasında da şunları belirtti: “Türkiye’nin teröre karşı yürüttüğü mücadele çok önemlidir. Kahraman emniyet güçlerimizin büyük fedakarlıkla ortaya koyduğu bu özveriyi milletimiz takdirle karşılıyor. Bu mücadele de şehit ve gazi olan yiğitlerimiz, bu asil milletin kıymetli evlatlarıdır. Şehitlik mertebesini almış kahraman yavrularımızın hepsi aynı değerler için son nefesini vermiştir.  

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINA DEĞER KATIYOR”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’de teşkilatlar bayramlaşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu yalnız bırakmazken, yerel hizmetlerin kentin her noktasına ulaşması için çalıştıklarını da belirtti. Kadın, gençlik ve spor hizmetlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, diğer taraftan da gerek altyapı gerekse üstyapı anlamında kent genelinde büyük çalışmalarının olduğunu da ifade etti. Bu hizmetlerin teşkilatların katkılarıyla olduğunu da vurgulayan Karaosmanoğlu, “Sahada ki en önemli destekçimiz sizlersiniz. Vatandaşımızdan gelen talepleri bize iletmede ki özveriniz ve insanımızla olan iletişiminiz Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına değer katıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER