Bucak, genel başkan adayı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak, ilimizdeki şube başkanlarının önerisi ile ADD Genel Merkez kongresinde yönetime aday olacak.

Bucak, genel başkan adayı
banner158
banner174
 Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kocaeli’de bulunan Şube Başkanları 18-19 Haziran tarihlerinde Ankara Beşevler Milli Eğitim Şura Salonu’nda gerçekleşecek olan ADD Genel Kurulu’nda yeni belirlenecek yönetimde yer alması için ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak’ın ismini verecek. ADD Şube Başkanları Toplantısı bugün ADD İzmit Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya; ADD Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir, ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe, ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, ADD Karamürsel Şube Başkanı Münteha Purut, ADD Körfez İlçe Başkanı Nihat Kale, ADD Derince Şube Başkanı Sefa Karahasan ve ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ile bazı şubelerin yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı. 

 

ANKARA’DA TEMSİL EDİLMEK İSTİYORUZ
ADD Genel Kurulunun 18-19 Haziran tarihlerinde Ankara Beşevler Milli Eğitim Şura Salonu’nda gerçekleşeceğini söyleyen ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, “Yeni oluşturulacak olan yönetime Gölcük Şube Başkanımız İsmet Bucak’ın ismini önereceğiz. Kocaeli olarak Ankara’da temsil edilmek istiyoruz. Sorunlarımızı daha çabuk iletme fırsatı yakalayacağız” dedi. Mevcut Başkan Tansel Çölaşan’ın tekrar aday olacağı kongrede oy kullanacak olan 1500 delegeden 25 tanesini Kocaeli’deki delegeler oluşturuyor. ADD’nin ülke genelinde 450 şubesi var. Kocaeli’de ise 9 şube bulunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178